Oznake

Resident Evil 4

Alternativna imena: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - računalna igra treće osoba pucač. Resident Evil 4 igra odvija događaje u ovom filmu strave i užasa. Tu mora uvijek biti na oprezu. To je dio poput svojih prethodnika. Pred vama je cijeli niz igara. A to je samo serija ogromna serije Resident Evil. Vi ste na čekanju za strašnih čudovišta, spašavanja leta, pucnjave i eksplozija i sve to smjestiti igru ​​Resident Evil 4.

Prije gaming webovi predlažemo ste završili čitanje ovaj pregled i pregledavati Prikazan online Resident Evil 4 video. I onda se žuriti igre Resident Evil 4 download na stranici.

U Resident Evil 4. Igra je vrlo jednostavna, ali, naravno, zabave. Razvoj je započeo u 2004. Protagonist igre će objaviti i zaštitu američkog predsjednika kćeri. Ovaj javni službenik ima nekakvu nadnaravne moći, ali je dovoljno pametna i jaka.

Dakle, u igri Resident Evil 4, postoje dva glavna lika:

• Leon je Scott je Kennedy;

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - vyzvalitel predsjednikova kći Ashley. Državni službenik i glavni lik u igri. Ovo je vaš lik, a samo ga je. Tu je jedno poglavlje u kojem možete kontrolirati malo Ashley, a da neće imati posebnu opremu. Glavna zadaća njegove oberigat djevojke.

Ashley Graham - kćer koja je oteta od vjerskog kulta. Slab karakter i protagonist kao teret, jer nakon što je Leon ga pronalazi, on mora živjeti i dovesti kući neozlijeđen. Ali možete koristiti određene tipke kontrolirati svoje radnje preciznije nalaže. Ona također pomaže svoj karakter - pokazati savjeti, usponima i otvara vrata u svoj back-razbijanje junaka.

Ako ne možete spasiti djevojku od čudovišta, ali umjesto toga, oni su oteli i ubili ju, što polaze iz igre. tj. ovaj krug ne uspije. To je glavna - Vaš je zadatak da zaštiti predsjednikovu kćer.

U uporabi karaktera Resident Evil 4 oružje prikazan je u dovoljnoj količini i raznolikosti. No, ažuriranje dostupno - laserski vid, što uvelike pojednostaviti proces za vas igara.

Glavni neprijatelji na putu ovaj krvožedna stanovnici sela - GANADO. Kada je to tako jednostavno žive ljudi i poljoprivrednici. No, nakon zaraze virusom Las - Plagas, oni postaju bezdušni čudovišta.

Igra također predstavlja dodatke, bonus načina: «odvojenim putovima», Assigment Ada, «The Plaćenici».

Primijetio da su programeri odlučili dalje molim navijače i daju najbolji pogled na rasporedu igra, osvježiti ga. Iako još uvijek nije na razini najbolje, ali bolje od prethodnih dijelova. Zvuk u intenzivnim trenucima igre je prilično zastrašujuće, drhtati kroz tijelo. Ne možete proizvoljno prepala.

Preuzmite Resident Evil 4 je na mjestu i mogu ubrzati oslobođenje djevojaka. Nakon Ashley je na čekanju za svoju pomoć. Ne zaboravite nam reći o ovoj uzbudljivoj igri svoje suigrače. Što bi se oni osjećali svu težinu i rizik od razvoja događaja.

Imati lijepo gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more