Oznake

Resident Evil 5

Alternativna imena: Resident Evil 5

Resident Evil 5 igre - multiplayer računalo treće osoba pucač. Proizvođač tvrtka uložila maksimalne napore i dušu, ali ono što se dogodilo na kraju nije baš zadovoljan s fanovima. Igra Resident Evil 5 je jedan od velikih komada tzv tekme serijala Resident Evil. Mišljenja reći da je skoro kao i njezin prethodni Resident Evil 4. ovoga. Ali, to je također fascinantno bitka sa žrtvama virusa.

Igra Resident Evil 5, kao i bilo koje računalne igre, budite sigurni da imaju određeni proces prije početka igre. Molimo Resident Evil 5 igre, a zatim prijeđite na gameplay.

Treba obratiti pozornost na priče o događajima u igri. Nakon svega uslijedio nakon incidenta povezana s proliferacijom T - virus. Te strašne fiktivni događaji odvijati u 2008. U vezi s ovim usluga organizovuetsya B. A. I Vi djelovati kao zastupnik.

Resident Evil 5 počnete igrati puno nakon odaberite svoj karakter. I ovdje su se predstavili kao takvi:

• Albert Wesker;

• Chris Redfield;

• Sheva Alomar,

• Riccardo Irvan;

• Josh Stone;

• Jill Valentine,

• Excella Giono.

Albert Wesker - vodeći antagonist i iskusni kapetan odmak od vojne službe. Albert saveznik jednog od farmaceutskih tvrtki.

Chris Redfield - glavni lik u igri. Predstavnik B.

Sheva Alomar - Organizacija agenta B. Nepunim radnim vremenom i suradnik Chris.

Riccardo Irvan - negativan lik - bio - terorist, koji rade za farmaceutske tvrtke.

Josh Stone - predstavnik B. , Vrhovni preko Sheva Alomar.

Jill Valentine - Irwin tjelohranitelj. Djevojka s dovoljno izvorne nošnje liječnika.

Excella Giono - kolovođa farmaceutske tvrtke, negativni lik. Lijepa i arogantna osoba.

Za obranu i djelo u igri Resident Evil 5 oružje prikazana na najbolji mogući način. Za vaše korištenje velik broj različitih vrsta oružja: pištolja, pušaka, mitraljeza, pušaka, pištolja, bacača granata, strojnice i taser. Više i oružje odvojeno samo za Sheva.

U ulozi svoje neprijatelje su ljudi koji su agresivni protiv svih - Maggini. , Odnosno, nakon što su postali takvi virusi.

Vaš glavni cilj - uništiti farmaceutsku Mangini i kopanje, te kako bi se spriječilo daljnje širenje virusom.

Do motivom prethodne igre je podijeljen na nekoliko manjih komada i šest većih poglavlja. Završen poglavlje, možete ponoviti opet, možda i povećanje složenosti.

Prije utakmice, savjetujemo vam da pročitate pregled aditiva vidjeti Resident Evil 5 videa. To će vam pomoći da se upoznaju s igrom prije početka igranja.

Onda možete skinuti Resident Evil 5 na mjestu. Također možete pozvati prijatelje i igrati online mreže koja omogućuje ovu verziju.

Na umu da igra grafičke poboljšana, ali slabosti Resident Evil 4 je također posudio da nije jako sretan.

Dobro da igraju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more