Oznake

Resident Evil 6

Alternativna imena: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - računalne igre u žanru treće osoba pucač. Igra Resident Evil 6 pozdravlja sve ljubitelje fantasy svijetu užasa. Game Developers, tvrtka Capcom, stavite maksimalne napore kako bi poboljšali sve prethodne dijelove. No, prema kojoj nema navijača, deveti dio igre nije puno poboljšalo. Ispred vas sve do posljednje serije osvete ogromna tzv serije Resident Evil. Čak i ako niste upoznati s prethodne serije, to je ništa, kao i svaki novi dio priče počinje od početka.

Naravno, prije nego što počnete igrati, to je poželjno da pročitate pregled igre i vidjeti Resident Evil 6, videa na internetu. To će uvelike olakšati proces igri. A onda možete posjetiti stranicu i igru ​​Resident Evil 6 download.

Igre Resident Evil 6 je razvoj fiktivni događanja Americi. No, stvari se kreću diljem svijeta.

Pokrenite igru ​​Resident Evil 6 Možete igrati čim odaberite s pričom koja će početi igru. Ovdje je četiri priče kampanja, tri od njih u paru protagonista, i jedna

• Leon i Helena;

• Chris i Pierce,

• Jake i Sherry;

• Ada Wong.

Leon i Helena - agent tajne službe Leon Kennedy i njegov partner Helen Harper. Ako ne želite igrati bilo koji novi razvoj s novim trendovima. Ovdje ćete uredni, uvijek slušati šuštanje dolazi stalno puca s nekoliko metaka u isječak.

Pearce i Chris - Chris Redfield lik i njegov pomoćnik Pierce Nivens. Ima puno pucnjave, eksplozija i borbi s ogromnim čudovištima.

Jake i Sherry - sin glavni antagonist Albert Wesker, vojnici - plaćenik vojnici i tajna služba sherry Birkin. Vojni, oni su niske u usporedbi s prva dva. Vi ćete uvijek biti u bijegu.

Ada Wong - klasična verzija. Sudionik je većeg procesa kako bi se uklonili čudovišta i mutanti. Ima puno zagonetki i učinke adrenalina.

U igri Resident Evil 6 oružje prikazan je u velikim količinama. Dosta opreme za pristojan pogled na bitku.

Ovoj priči prilično fascinantno. Događanja odvijati tijekom 2012 i 2013. Oko uzroku predsjednikova želja otkriti tajnu američkih događaja u 1998. Ubij ga, i na osnovu prve priče u igri je vezan. Evo četiri linije usko su isprepletene.

S obzirom na ručne čudovišta u ovom dijelu su dobili priliku.

Igre Resident Evil 6 zapravo dobio poboljšane grafike, s dobrim portretiranje likova u igri. I što je najvažnije s izvrsnom prikazu zombija i drugih mutiranih čudovišta. Idealno za prednapinjanja zastrašujućom situacijom. Dobar izbor audio savršeno upotpunjuje ukupnu sliku o igri Resident Evil 6. Čini vam se da dođete na stvarnim događanjima na vas.

Požurite brže skinuti Resident Evil 6 i nastavite pobijediti igra i kako bi se postigla najbolje rezultate pobjedu.

Sretno gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more