Oznake

Povratak Obra Dinna

Alternativna imena:

Return of the Obra Dinn vrlo je neobična puzzle igra. Ovdje je grafika originalna, izgleda vrlo zanimljivo, čini se da je sve nacrtano olovkom. Zvuk je dobar, glazba nije dosadna.

Tijekom igre, putovat ćete natrag u 1807. s važnom misijom. Morate otkriti što se točno dogodilo s brodom Obra Dinn tijekom putovanja. Priča je vrlo misteriozna i misteriozna, neće biti lako dokučiti što se dogodilo.

Brod je bio jedan od najboljih za svoje vrijeme. Izgrađen 1796. u Londonu. Ogroman, imao je istisninu od 800 tona i gaz od 18 stopa. Ekipu je činio 51 mornar predvođen kapetanom R. Witterel. Brod je svoje posljednje putovanje napravio 1802. godine. krenuli prema istoku, ali nikada nisu stigli na svoje odredište kod Rta dobre nade. Nakon dugih pet godina, Obra Dinn je stigao u luku Falmouth s poderanim jedrima i bez posade.

Zajedno s istražiteljem East India Company otiđite na mjesto dolaska kako biste procijenili razmjere štete i pokušajte saznati kakva je sudbina zadesila posadu broda.

Kada stignete na mjesto, imat ćete što raditi, ali prije toga trebate odraditi mali trening.

  • Istražite brod za tragove o slučaju
  • Pregledajte otkrivene dokumente i dnevnik
  • Vrati lanac događaja

Čeka vas nevjerojatna avantura u prvom licu. Saznajte što stoji iza misterioznog incidenta.

Igra se temelji na nagađanju, logici i dedukciji. Nastavite korak po korak obnavljajući događaje od trenutka kada je brod napustio luku. Važno je djelovati dosljedno, svaka će nova epizoda pogurati sljedeću.

U ovako zamršenom poslu ne događaju se beznačajni detalji. Čak bi i najveći detektivi u povijesti bili preteški za ovu zagonetku.

Ako ste zapeli i ne možete nastaviti s istragom, vratite se, sigurno ste propustili važne informacije.

Nema tu žurbe, razmišljajte koliko god želite o činjenicama, prije ili kasnije ćete saznati što se dogodilo.

Glazba u igri odabrana je na takav način da ne ometa mentalnu aktivnost i ne smeta. U isto vrijeme stvarajući neopisivu atmosferu misterija.

Slika je stilizirana kao crtež olovkom na starom pergamentu. Ova odluka izgleda vrlo neobično i čini igru doista jedinstvenom. Nema apsolutno nikakvog osjećaja da ovo nije novi projekt pred vama. Igranje Return of the Obra Dinna još uvijek je zanimljivo. Vrlo neobična izvedba i stil dobro idu uz priliku da istražite jedan od najmisterioznijih incidenata u povijesti brodarstva.

Return of the Obra Dinn besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji mogućnost. Igru možete kupiti na Steam stranici ili na web stranici razvojnog programera. Prošlo je nekoliko godina od izlaska igre, a cijena po kojoj je trenutno dostupna prilično je simbolična.

Počnite igrati odmah i pomozite obnoviti istinu u priči punoj mistike i tajanstvenih događaja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more