Oznake

povratak

Alternativna imena:

Returnal je dinamična pucačina koju možete igrati na računalu. Igra je napravljena u sumornom stilu, ali grafika u njoj je izvrsna, pod uvjetom da vaše računalo ima dovoljno performansi. Glasovna gluma je visoke kvalitete, izvode je profesionalci, glazba nadopunjuje atmosferu igre.

Glavni lik igrice je astronaut Selena. Slijeće na vrlo čudan planet i prisiljena je boriti se kako bi preživjela.

Ostaci drevne civilizacije otkriveni su na planetu, vaš zadatak je razumjeti što se događa i pronaći izlaz iz teške situacije.

  • Istražite svijet u kojem se Selena našla i pokušajte shvatiti što je čini posebnom
  • Borite se protiv više neprijatelja
  • Nadogradite svoje vještine i opremu
  • Pronađite izlaz iz teške situacije

Čim uđete u igricu čeka vas kratki tutorial nakon kojeg možete početi igrati.

Ako očekujete da ćete završiti priču prvi put, onda uzalud. Neuspjeli pokušaji sastavni su dio igre.

Nakon smrti lika, sve počinje ispočetka, ali svaki put svijet reagira na ono što se dogodilo i malo se promijeni.

Kako biste postigli uspjeh, morate primijetiti sve promjene koje se događaju i koristiti ih za vlastite potrebe.

Ako stalno ponavljate isti put, nikada nećete moći doći do finala. Prilagodite se okolnostima, promijenite rutu i taktiku da idete dalje. Ako ste naišli na nepremostivu prepreku, bolje je da je sljedeći put zaobiđete ili pokušate prevladati na drugačiji način.

Svijet igre je prekrasan sa sumornom ljepotom, krajolici su fascinantni, ali na svakom koraku glavni lik će biti u smrtnoj opasnosti.

Radnja je zanimljiva i nepredvidiva. U jednom trenutku se čini da sve ide dobro, a za minutu vas očekuje teška borba s jednim od stvorenja raspadajućeg svijeta. Ne moraš nužno imati dovoljno snage da poraziš neprijatelja.

Samo prihvati poraz i pokušaj izbjeći pogreške u sljedećim pokušajima. Tu su i povoljna iznenađenja koja će vam pomoći pronaći izlaz u teškim situacijama.

Igranje Returnala preporučuje se osobama uravnoteženog mentaliteta koje su punoljetne. Neke scene mogu šokirati djecu, stoga se igra ne preporučuje mlađoj djeci.

Igru možete igrati sami ili s prijateljima u kooperativnom načinu rada. Igra neće biti laka ni s prijateljima, ali zajedno ćete imati pristup novim taktikama preživljavanja koje će vam omogućiti da odete malo dalje i na kraju dođete do finala.

Nećete moći igrati kao puni tim, svaki igrač kontrolira svoju verziju Selene iz različitih ciklusa, ali s više iskustva i informacija moći ćete izbjeći pogreške u sljedećim pokušajima.

Za kooperativni mod nije potrebno pozivati prijatelje u igru, možete igrati s drugim igračima koje će sustav nasumično odabrati.

Povratno besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Kupite igru koju ćete dobiti priliku na portalu Steam ili posjetom službenoj web stranici programera.

Počnite igrati odmah i pomozite glavnom liku da napusti negostoljubiv planet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more