Oznake

Otkrovenje

Alternativna imena: Otkrivenje Online

Game Revelation Online u stilu fantazije.

Kineski developer tvrtka NetEase u 2015 izdana za testiranje na vlastitom tržištu novi gaming proizvod. Godinu dana kasnije, igra Revelation postala je dostupna našem kontingentu igrača, a ne ravnodušnim prema čarobnim pričama Istoka, PvE / PvP i magijskim bitkama. Njegova zasluga je ljepota krajolika i besprijekornog svijeta koji morate prevladati na mnogo načina:

 • Na osobnom pet
 • Shown
 • U letu
 • Korištenjem teleportnog sustava

Za šarm iskusnih javnih igrača, više od 400 developera radilo je na njihovoj zamisli. Svaki kutak svijeta pažljivo je promišljen u svim detaljima, a tijekom testiranja sudionici su mogli sami vidjeti. Sada možete igrati igru ​​Otkrivenje, predviđajući njezine ogromne mogućnosti.

uboda u virtualnoj stvarnosti. Kad uđete u veličanstvenu igračku, možete se diviti fantastičnim krajolicima golemog svijeta. U ogromnom prostoru, susrest ćete prijatelje i neprijatelje, morat ćete zaustaviti širenje tame, uništiti bijesne šefove, pridružiti se redovima ceha i uzeti stari dvorac olujom. Za početak, morate preuzeti Otkrivenje, a zatim odrediti za sebe klasu junaka i njegovu sliku:

 • Capper
 • Small
 • Rysoon
 • Mag
 • Winter
 • Druide

Kao što je već spomenuto, postoji nekoliko načina za kretanje, ali popularnost prilika za let. U određenoj fazi pojavljuju se krila, a uz njihovu pomoć lakše je istražiti teren. U nekim područjima naći ćete se u pravom labirintu visokih zgrada, planinskih lanaca i guste šume, prebivališta čarobnih zvijeri. Nakon što je savladao princip pilotiranja, ova se sposobnost može koristiti i tijekom borbe.

Na bojištu.

Po definiranju klasifikacije znakova, dobivate ga zajedno s određenim skupom kvaliteta koje ćete poboljšati. Vaši će talenti biti potrebni za daljnje bitke, bez obzira gdje se nalaze u Areni ili u jazbini jezivih stvorenja. Isprva je bolje steći iskustvo i izoštriti talente na običnim malim čudovištima. Nakon što je naučio odrediti njihove ranjivosti, vrijeme je da ide na proučavanje udaljenijih zemalja i sumornih tamnica. Tamo borave najozbiljnija, najokrutnija, ali prilično pametna stvorenja. Ne poričite ih i lukavošću, logikom i vještinom, ali budite oprezni da se ne zarobite. Za sličnu misiju, bolje je okupiti po 5-10 ljudi, a onda je lakše pobijediti. U nagradi ćete steći iskustvo, slavu i korisnu opremu. Kako bi se osigurao briljantniji trijumf, organizirajte marš od 20 ljudi, te na spomenute nagrade pridružite se naslovu pravog heroja.

Nastavljajući u Otkrivenju igrati, vrijeme je da razmislite o velikoj kampanji, u kojoj će cilj biti oduzimanje novih teritorija i dvoraca. U takvoj veličanstvenoj misiji može sudjelovati do 8000 ljudi, gdje će svatko dobiti svoj dio nagrade za uspješan završetak slučaja. Budući da se bitka može odvijati u zraku, pod vodom ili na tlu, takav masovni masakr izgleda vrlo impresivno.

Pozvozhnosti u Otkrivenju Online omogućuju vam da odaberete vlastitu taktiku: da postanete agresor ili branitelj, život koji vodi ili rob. Ako ste sigurni u svoje sposobnosti, pokažite ga u Areni, izazivajući ostale sudionike. Pridružite se cehovima kako biste se borili i odmarali zajedno u zajedničkoj kući. Ovdje čak možete izgraditi romantičnu vezu, a onda u trenutku su rastrgani.

Igra nudi nekoliko vrsta upravljanja:

 • Kliknite za pomicanje navigacije na temelju miša
 • C hvatanjem ciljeva s ključevima
 • Ciljni sustav za hvatanje ciljeva.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more