Oznake

RIOT

Alternativna imena: Pobuna

RIOT online - to strategija bsplatnaya preglednik, posvećena suvremenim sukobima koje se događaju u našem dana, negdje u Latinskoj Americi. Svrha igre - objaviti malu državnu Merani zarobljeni od strane vojnog režima moćnog diktatora.

Igra Riot online besplatno, igra ne zahtijeva instalaciju igre klijenta, a dostupan je u bilo kojem pregledniku. Sve što je potrebno je da se registrirate pobune, što je učinjeno s društvenim mrežama kao što su, Mail. ru, mucanje, Facebook, VKontakte (ako imaju registriranu račun ove mreže), ili putem e-maila (unesite svoju e-mail adresu i lozinku, a zatim kliknite na "Play"). Za registraciju, jednostavno odaberite jednu od ikona prikazanih na početnoj stranici i slijedite upute. To je sve za ovaj igrica pobune završen!

Ide u igru, susrest će se u početku s informacijama o otvaranju igara u obliku stripa. Nakon toga, trebat će vam da odaberete svoj heroj: ponudio 6 znakova (3 žene i 3 muškarca), a zatim odaberete frakciju (Scarlet savez ili koalicija Krune), unesite kratki "poziv" (nadimak) u posebnom obliku, uzeti ugovor s Uvjetima Igre i pritisne tipku "Play".

Sada možemo započeti igru. U početnoj fazi NPC nudi proći kratki tečaj mladi vojnik (u obliku priče misija), koji mora biti donesen za to bi se brzo prilagoditi igri ...

Ukratko o postojećim savezima

Scarlet Alliance - vojska revolucionara i anarhista, koji se bore za slobodu protiv totalitarnog diktatora. Ovaj dio nedostaje high-tech oružja, ali ovaj nedostatak se nadoknađuje potporu lokalnog stanovništva i poletan hrabrosti. Usmjerava ova frakcija iskusni i pravedni vođa - Comandante, koji je obećao da će osloboditi svoju zemlju od diktature vojnog režima, te uspostaviti u svom području vlada ljudima,

Kruna koalicija - Udruga plaćenika koji su na strani Baron, zakoniti nasljednik dinastiji koji su svrgnuli diktatora. Baron oprema vojsku s najnovijom tehnologijom. Nakon suzbijanje vojnog režima diktature, on namjerava osigurati da masivnog priljeva stranog kapitala, razvoj high-tech proizvodnju.

U procesu borbe online igre Riot omogućuje odabir partnera (plaćenika) za određeno zanimanje: Teška napad ili snajper.

Igra ima misija koje ne utječu na tijek događaja, ali da se igrati online će pobune, uopće nije dosadno, jer oni izgledaju prilično fascinantno. Svi misija u igri odvija u realnom vremenu, a ratištima su vrlo slični jedni drugima. No, imajte na umu da je prinos na svaku misiju zahtijeva dobru pripremu. To znači da je igranje Riot, možda će biti potrebno sudjelovali u naručju svoje stranke: potrebu za kupnjom moćno oružje, jedinstvene metaka, stimulansi, granate, oprema za prvu pomoć i drugi, ne manje od željenog. Izbor u igri je dovoljno dobar kacige (kacige), hlače, čizme, oklop, pištolja, mitraljeza, pušaka, itd. .) Štoviše, sve to se može nadograditi.

RIOT online igra ima svoj in-game valutu - pesosa reale zvijezde i značke. Čime to će biti moguće kupiti različite stvari.

Igra Likovi u borbi samo mogu kretati samostalno i pucati, te sudjelovati u liječenju, ili bacati bombe kako bi zatražili zračnu potporu, morate već posjedujete.

RIOT online igra ima jednu zanimljivost - Energetika. Svaki heroj ima pet jedinica energije koja se može potrošiti u borbi. Energy, što je tipično za društvene igre, oporavio odmah, ali u određenom vremenu, a prelazak na novu razinu.

U Riot može igrati, sudjelovati u PvP-bitke, a za uzbuđenje azila, postoji Deathmatch (8x8 igrači).

U borbi, igra sadrži izgraditi svoju bazu: potrebno je izgraditi vojnu tvornicu, kroz koje možete postići svoje ciljeve ...

Zaključujući pregled, želim reći igra je vrlo zanimljiv i uzbudljiv, ima puno različitih funkcija i mogućnosti, koje nisu navedene. Registracija RIOT će zaroniti svima u ovoj živoj igri svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more