Oznake

Uspon kultura

Alternativna imena:

Rise of Cultures mobilna strateška igra sa zabavnom crtanom grafikom. Glazbeni aranžman je ugodan i nenametljiv.

Počevši, nakon kratkog tutoriala, gdje ćete savladati osnove igre, odaberite sebi avatar i ime koje ćete kasnije koristiti.

Nakon toga nalazite se u malom naselju iz kamenog doba. To je to selo koje nakon mnogih epoha morate napraviti ogromnu metropolu.

Razvoj u igri je neravnomjeran. Najveći napredak je prijelaz u novu eru, ali za to morate ispuniti niz uvjeta. Naučite sve tehnologije dostupne u sadašnjem razdoblju i izgradite potrebne zgrade.

Postoji osam epoha u igri

  1. Kameno doba.
  2. Brončano doba.
  3. Minojsko doba.
  4. Klasična Grčka.
  5. Stari Rim.
  6. Rimsko Carstvo.
  7. Bizantsko doba.
  8. Doba Franaka.

Ali programeri ne sjede prekriženih ruku, pa bi se u trenutku kada počnete igrati Rise of Cultures, mogli pojaviti novi. Uz zaokret u razvoju tehnologija, prijelaz u novu eru omogućuje proširenje kapitala povećanjem maksimalnog broja zgrada.

Istražite nove tipove zgrada i naučite nove kulture. Istražite svijet oko sebe. Stvorite svjetska čuda i poboljšajte ih. Slijedite glavne zadatke i izvršite ih. Izgradite nove vojarne i otključajte nove vrste trupa.

U glavnom gradu možete unajmiti zapovjednike za vojske. Svaki od njih ima jedinstvene vještine koje se razvijaju tijekom igre. Sustav borbe u igri nije opterećujući, bitke se odvijaju automatski. Bitku gledate sa strane, koristeći posebne sposobnosti u pravo vrijeme. Na primjer, jačanje vaših ratnika, ili njihovo liječenje, kao i slabljenje vojske neprijatelja. Posebne sposobnosti moraju se napuniti i mogu se koristiti samo u određenim intervalima. Važnu ulogu igra redoslijed kojim postrojavate svoju vojsku prije bitke. Vrijedno je razmisliti gdje je na bojnom polju bolje postaviti određene vrste trupa.

Igra, posebno u gospodarstvu, zahtijevat će redovitu pažnju. U automatskom načinu rada proizvodi se samo zlato. Proizvodnja drugih resursa zahtijevat će vaše sudjelovanje. Pokušajte zadržati farme i radionice da ne miruju. Obratite pozornost na stanovništvo, pokušajte pravodobno riješiti probleme i brzo otkloniti posljedice incidenata. Neka stanovništvo bude sretno. Zapamtite da sretan radnik radi učinkovitije.

Osim zlata, postoji još jedna vrsta valute u igri - gems, oni mogu uvelike olakšati proces igre. Dragulji se štedljivo daju za dovršavanje nekih zadataka. Oni su puno vrijedniji od zlata, akumulirajte ih i trošite samo na najvažnije stvari. Ako želite zahvaliti programerima, možete kupiti više dragulja za pravi novac. Programeri će sigurno biti sretni, a vama će biti malo lakše igrati.

Možete besplatno preuzeti

Rise of Cultures na Android s poveznice na ovoj stranici.

Pomozite svom plemenu da prevlada sve nedaće i uspije u razvoju! Počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more