Oznake

Uspon Rimskog Carstva

Alternativna imena:

Rise of the Roman Empire simulator izgradnje grada s elementima strategije na poteze. Igra je dizajnirana za mobilne uređaje. Grafika je dobra, u crtanom stilu. Likovi su izrečeni s humorom, a glazba je odabrana da vas oraspoloži.

Igra se izdvaja od ostalih. Vrlo je zanimljivo igrati Rise of the Roman Empire, u ovom slučaju uvijek postoji nešto za raditi, a zadaci su raznoliki i ne dosade brzo.

Dobivši malo rimsko selo na početku igre, morat ćete ga postupno izgraditi u jedno od najvećih carstava u povijesti. Ali prije nego što se to dogodi, čekaju vas mnoge avanture.

  • Istražite svijet oko sebe kako biste pronašli resurse koji su vam potrebni za izgradnju
  • Izgradite dovoljno rezidencija za brzo rastuće stanovništvo sela
  • Razvijte tehnologije koje će vam omogućiti izgradnju složenijih zgrada i poboljšati postojeće zgrade
  • Stvorite snažnu vojsku koja će vam pomoći zaštititi svoje posjede, a kasnije ih značajno proširite
  • Postavite trgovanje

Ovo je samo mali popis stvari koje morate učiniti u igri koja vas čeka. Ali prije nego što počnete, uzmite kratki vodič kako biste naučili sve o upravljanju.

Poslušajte savjetnike, jer nijedan vladar ne može pokriti vodstvo svih u carstvu koje se brzo razvija.

dva savjetnika:

  1. Ovidije zapovjednik s bogatim iskustvom i nagradama, prošao je kroz mnoge bitke. Vrijedi ga slušati u svemu što se tiče vojnih poslova.
  2. Asteria je kompetentan menadžer i ekonomist. Pomoći će vam u određivanju prioriteta u izgradnji i reći vam gdje je najbolje potrošiti novac. Osim toga, ona je lukav i mudar diplomat, poslušajte je.

Vi odlučujete kako razvijati carstvo jer ste vi u njemu Cezar. Usredotočite se na izgradnju i razvoj ili posvetite više vremena osvajanju. U svakom slučaju, morat ćete se nositi i s jednim i s drugim, samo odlučite na što ćete više obratiti pozornost. Barbarska plemena redovito će napadati. Najbolji lijek za to je prvo ih napasti. Bez znanosti i ekonomije nigdje. Za održavanje jake vojske potreban je novac, a najbolje oružje ne može se dobiti bez razvoja kovačkog zanata.

Bitke se odvijaju u naizmjeničnom načinu rada. Izmjenjujete se s neprijateljem, pomičući svoje ratnike preko polja podijeljenog na šesterokute. Takav sustav borbe prilično je čest u raznim igrama. Ako volite naizmjenične strategije, vjerojatno već znate kako se ponašati.

Automatski način borbe olakšava borbu s jedinicama mnogo slabijim od vas. S jakim protivnikom, bolje je osobno voditi bitku kako biste stekli prednost.

Trgovina unutar igre omogućuje vam kupnju dodatnih resursa ili korisnih artefakata za valutu u igri i za pravi novac. Redovne su akcije i sniženja. Ali trošenje novca nije potrebno, možete se ugodno igrati i bez njega, ali će se vaše carstvo razvijati malo sporije.

Možete besplatno preuzeti

Rise of the Roman Empire na Android ako slijedite poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igricu i saznajte kako je vladati moćnom državom tijekom njezina procvata!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more