Oznake

Uskrsla 3: Titan Lordovi

Alternativna imena: Reisen 3

Projekti poput ovog ne mogu proći nezapaženo. Napadači i znatiželjni hakeri u svakom pogledu pokušavaju otkriti barem neke nijanse. Risen 3 je igra koja nije ostavila svijet igre samo minutu. Logično je da nakon što su igrači saznali za početak rada na projektu, počeli su napadi na poslužitelje Pirahne Bytes. Još jedan pokušaj da se otkriju barem neke zanimljive informacije bio je uspješan. Nakon curenja, programeri nisu imali izbora nego osobno reći kakvu vrstu projekta pripremaju i za što će se igrači pripremati.

U tijeku službenog priopćenja za javnost igre Risen 3 na računalu, kreatori projekta izjavili su da će nakon završetka svih radova i službenih faza testiranja igrači morati rješavati svijet ručnog rada. Sve akcije koje igra igra će imati svoje jedinstvene posljedice, tako da ćete morati igrati koncentraciju i vrlo pažljivo. U virtualnom svijetu stvoren gotovo svaki centimetar bit će dostupan igraču za istraživanje. To će biti veliki projekt, napravljen prema pravilima igranja uloga.

Službeno izdanje projekta zakazano je za kolovoz 2014., tako da ljubitelji žanra imaju vremena za pripremu. Za razvoj vještina igranja, čak možete pokušati proći kroz prethodna dva dijela su sigurni, imate nešto za pamćenje u njima. Takvo zagrijavanje pomoći će u budućnosti, čim se pojavi mogućnost preuzimanja Risen 3, kako bi pokazali svoje najbolje.

Pripremite se kako biste osigurali da se glavna pažnja u igri plaća posebno za proučavanje teritorija. Ako vjerujete developerima, tada će Risen 3 moći igrati svi vlasnici osobnih računala i konzola Xbox i PlayStation. Najvjerojatnije, možete dobiti pristup distribucijama igre s poznatog portala za preuzimanje Steam datoteka.

Razvoj u Risen 3 videu provodi se na najboljem grafičkom računalu. Dakle, sigurni smo da će to gledati. Unatoč činjenici da s vremena na vrijeme, igrači još uvijek moraju nositi s ekranima učitavanja, njihov izgled tijekom procesa igre je sveden na minimum. Svi glavni događaji igre odvijaju se u Europi, u srednjem vijeku. Tijekom putovanja posjetit ćete i zemlje Mediterana i tropske krajeve. Nije moguće nastaviti s Risen 3 pregledom s podsjetnikom da su sva glavna mjesta registrirana ručno, pa će, naravno, izgledati sjajno! Programeri tvrde da ovaj projekt implementira najveći svijet s kojim se studio ikada morao nositi.

Kao protagonist, nastupit će potpuno novi karakter nepoznat igračima. U priči na samom početku igre majstor sjena upija dušu junaka. Glavni zadatak igrača, koristeći najrazličitije vrste oružja u Risen 3, je pomoći glavnom liku da se nađe na tamnoj ili svjetloj strani. Vaša će putovanja biti ispunjena rizicima i misterijama, a na putu ćete susresti mnoga nezemaljska bića i poznata lica!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more