Oznake

Rise of Heroes

Alternativna imena: Rise of Heroes

Rise of Heroes Online igra - besplatna browser based strategija žanra fantastike Model besplatno igrati. Ovaj zapanjujući svijet koji se isprepliću orijentalne kulture i stimpankovskie tehnologiju. Tu je mjesto, kao i znanstvenih otkrića i magije. Ova izvorna kombinacija je vrhunac projekta GD-tima. Developeri su stvorili neviđenu ljepotu virtualni svijet u kojem priča ne razvije klasična scenarij, ali na posve drugačiji način. Ako ste znatiželjni kako bi vidjeli što se dogodilo s činjenicom da su događaji u drevnom Bliskom istoku okrenuo na drugu stranu, vi ste dobrodošli da se pridruže stanovnike novog svijeta. Počeo igrati Rise of Heroes, možete napraviti doprinos razvoju i prosperitetu države vlastitom primjeru da gledaju sve promjene koje se događaju tijekom vremena.

Pridružite nam se u igri Rise of Heroes otvara vrata u životu od najupečatljivijih avanture. Da bi mogli vezati račun na nekom od društvenih mreža koje ste zainteresirani, morate posjetiti službene web stranice, e-mail adresu u igri informirati i čekati slova lozinku. To je cijela Rise of Heroes profil! Vi ste sada punopravni korisnik, koji je također uvijek i svugdje biti svjesni zbog postojećih biltena. Što se tiče zahtjeva sustava za igru, onda oni ne postaju barijeru između vas i tako addicting zabavu. Jer igra je osmišljen kako bi privukli ljude, a ne ih otjerati. Dakle, zahtjevi sustava nisu previsoke. Glavna stvar je da je računalo spojeno na internet i imao normalan preglednik.

Da vidimo, što učiniti kako bi se u početku neprimjetan vlasništvo proširio i pretvorio se u velikom silom. Dakle, igra Rise of Heroes zahtijeva od vas da se sljedeće:

- Zapljena stranim teritorijima;

- Nadovezujući se na vlastitom zemljištu;

- Poboljšanje industrijske tehnologije;

- Izbor heroja (guverner i asistenti);

- Briga o usluzi s vojskom;

- Gomilanje bogatstva.

Ovoj priči temelji se na PVR-bitaka, tako da imate puno borbe. Potencijalni suparnici su ostali igrači. No, među njima također možete naći dobre saveznike. Borba za teritorij, te bi trebao biti svjestan da je svaka pobjeda je plus za osobnu države. Uostalom, svaki kvadrat zemljišta zarobljen, to nije samo proširenje granica, ali i značajne nagrade. Tu su i sukobi s NPC. Ponekad mogu uzrokovati veliku štetu. Morate naučiti nositi s tim likovima.

Ne zaboravite da je mnogo uspona Heroes online ovisi o junacima koji su zapošljavanje uslugu. Uz njihovu pomoć, od vas će istražiti globalnu kartu svijeta, kako bi pronašli blago, kao i da se skupina vojnika na mrskih neprijatelja. Igra ima puno klasa i specijalizacije heroja. Svaki ima svoje karakteristike, sposobnosti i zbog funkcije. Pokušajte da biste bili sigurni da ste služili heroje različitih kategorija - tako da će osigurati uspjeh bilo planiranih operacija!

Rise of Heroes ćete igrati pomoću dućan u igri. U svoj asortiman svašta. To pojačava za proizvodnju i znanstvena dostignuća za razvoj države, i opreme za likove, i tako itd. Što se tiče oružja na raspolaganju, to je podijeljena na takve vrste, kao i obično, poboljšana i legendarni. Arsenal se sastoji od oklopa, štitova, bracers, mačevima, sjekirama i druge dobrote.

Igrajte igru ​​ Rise od Heroes - to znači da se postupno koristiti izglede inherentne u projektu. Više igra, širi raspon svojih mogućnosti. Vi sigurno će biti u stanju stvoriti velika carstvo, koje proslavi svoju moć! Recimo da ne uplašiti male poteškoće, vi ćete biti u mogućnosti nositi se sa svim problemima. Glavna stvar - da malo truda! Sretno! Neka utjelovila je sve planirano!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more