Oznake

Rise of Nations

Alternativna imena: Rise of Nations

To je igra Rise of Nations, zna za bilo koji self-poštujući igra. Ovo je pravi klasik žanra. Ova igra kombinira sve vrhunske kvalitete igre napravljene u žanr povijesnog strategije. Svaki ljubitelj velikog osvajanja i razvoj složenih virtualnih strategijama i planovima može se naći u samoj igri. Očekujete predstavnici osamnaest različitih nacija. Svaki narod ima svoje bonuse koje su na raspolaganju kako bi igrač uspješno završenog zadatke ili potraga. Vi samo morati baviti 6000 godine, u kojima se nalaze svi glavni događaji u igri. Osim što morate temeljito svladati vještinu ratovanja, špijunaža učiti i naučiti kako riješiti probleme kroz svijet ili građanskih ratova.

Za početak igre, morat ćete preuzeti Rise of Nations. Ako želite, možete preuzeti i instalirati sve potrebne dodatke i informacije, a otkrivanje novih karata, neobične i originalne jedinice, razne igre kampanju i druge korisne dodatke.

Igrati Rise of Nations apeliram na sve one igrače koji su ludi za igrama koje pripadaju žanru računalnih strategija na temelju povijesnih podataka. Dakle, ako mislite da imate nazočnost vojnog vodstva tendencijama, svakako biste trebali okušati u ovom projektu. U ovoj igri očekuju veliki broj alata za razvoj vlastite nacije u potpuno različitim smjerovima.

Programeri ga opisuju kao žanrovske pripadnosti RTS. Kao programer, usput, napravili poznata tvrtka Big Huge Games. Projekt se smatra godina rođenja 2003 daleko. Ova igra je vrlo kombinira najbolje elemente globalne strategije. Važno je napomenuti da će u budućnosti, kreatori projekta, koji se upravlja najmanje koristiti osnovne ideje provodi u Rise of Nation, primjenjuje kao osnova za druge ne manje popularan i danas igra Rise of Legends.

Rise of Nations u narodu su zaštićeni jedni od drugih državnih granica, koji predstavljaju područja koja su oko gradova i utvrda. Prema legende o igri igrači pripadaju nacionalnim granicama, a na svom teritoriju može lako biti podignuta raznih objekata i zgrada. Treba uzeti u obzir točku da ne možete graditi zgradu na teritoriju neutralna i da ne pripadaju. Tijekom igre ćete se moći proširiti nacionalne granice, istražujući nova područja i izgradnju novih čuda svijeta.

Nastaviti naš pregled Rise of Nations bih čuda svijeta koje predstavljaju stvarne građevine i spomenike prenosili u virtualnoj stvarnosti. Nakon njihove gradnje igrači dobivaju određene bonuse i promocije, jer oni imaju posebne značajke.

Da uvjerite se u istinitost svega navedenog, možete osobno da ponovno razmotri Rise of Nations videa prikolici.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more