Oznake

Uspon Tomb Raidera

Alternativna imena: Rise of Tomb Raider, Rice Tomb Rydera

Rise of Tomb Raider: Lara Croft u novim avanturama.

događaja u kojima su igrači sudjelovali u prethodnom devetom Tomb Raideru, nastavlja deseti dio akcijske avanture s vodećom heroinom Lara Croft. Igra Rise of Tomb Raider u 2014. godini nakon objave, 13. 11. 2015 je postala dostupna za Xbox 360 s Xbox One.

Neki su požurili da budu uvrijeđeni od strane developera, koji sada ne mogu uživati ​​u avanturama, ali predstavnici tvrtke požuruju uvjeriti vlasnike PlayStationa 4 i Windowsa, osiguravajući da računalo može preuzeti Rise of Tomb Raider od početka 2016., ali za PlayStation 4 bit će do kraja 2016. godine.

Izgled grobnice - naprijed kroz snježne oluje.

. Ovoga je puta slavni lovac na blago donio u Sibir. Sada njezin put leži u gradu Kitezh "ruski Atlantis", gdje je skrivena tajna vječne mladosti i života. Junakinja putuje s partnerom Jonahom Mayawom.

Njezine

avantura opterećene su opasnostima i preprekama, susretima s agentima Trojstva, kao i divljim životinjama i prirodnim katastrofama. Lov i kretanje usporavaju snježne mećave, mraz i maglu. Potrebno je proučavati navike životinja kako se ne bi upale u šape divljeg medvjeda ili vuka i uspješno nabavile hranu. Različiti stanovnici teškog područja izlaze tek u određenom dijelu dana, a s početkom snježne oluje skrivaju se uz rupe.

Lara može preživjeti pomoću dostupnih alata. Skupljajući minerale, biljke, kožu, pretvara ih u odjeću i lijekove. Ostali predmeti poslužit će za zamke, izgradnju lukova, laso, otrovne strijele.

Glavni neprijatelj junakinje je oštra priroda. Odjednom se može početi snježna oluja ili se može spustiti lavina. Ona prolazi kroz visoke snježne nanose, spretno se penje na drveće, dobro pliva i brzo trči. Ove osobine će pomoći preživljavanju, ali u hladnim klimatskim uvjetima važno je pronaći izvor topline, a to je također dio zadatka.

Laraine odjeće postupno postaju neupotrebljive zaprljane i rastrgane, a za izradu nove trebaju materijali. No, najteža stvar će početi kada ćete morati rješavati višestupanjske zagonetke na temelju zakona fizike ili dešifrirati drevne grafite.

Autori su radili na realnosti igre proizvoda, a možete vidjeti i najsitnije pojedinosti o objektima. Krv, prljavština ili vlažne mrlje na Larinoj odjeći izgledaju autentično, a na koži joj se vide ožiljci i pore. Ako skupite glavne točke, imat ćete:

  • Trčanje, plivanje, skok, uspon itd. d.
  • Prebaci na Pathfinder
  • Prikupite i koristite predmete
  • Riješite zagonetke
  • Da biste sudjelovali u bitkama
  • Doseći krajnju točku
Avanturistička avantura.

Mnogi igrači ne mogu čekati da preuzmu uspon Tomb Raidera i odu u osvajanje Sibira. Dok se Rise of Tomb Raider na PC-u samo priprema za izdanje, možete uživati ​​gledajući reklame.

Lara čudesno preživljava granatiranje, pada s litice, uspinje se, pronalazi tajni labirint i piše na kamenim zidovima, otvara prolaz do ruševina starog grada, izložen je novim opasnostima i zamkama, ali čini nevjerojatna otkrića. I naravno, u odlučujućem trenutku, naoružani suparnici napadaju nju, i počinje pucnjava.

Skoro možete kupiti Rise of Tomb Raider, i tri dopune koje tvrtka već priprema za puštanje, za nositelje sezonske propusnice će biti slobodni. Iz debitantske prikolice, jasno je da će junakinja Rice od Tomb Rydera upoznati nevjerojatnu Babu Yagu. Sigurno ima mnogo šokantnih susreta, a mi ih radujemo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more