Oznake

Romadoria

Alternativna imena: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria online

Ramadoria online - je besplatna online browser igra, razvijen od strane njemačke tvrtke Looki . Tvrtka ima veliko iskustvo u kreiranju strategije koje su u više navrata dokazano prethodnih projekata, jer online igre Ramadoria je jasan favorit za titulu najboljeg slobodnog strategije browser!

O nlayn igra Romadoriya će vratiti unatrag i dati priliku uživati ​​veličanstven puta drevnih carstava, dopustiti sebi "od-do" izgraditi osobni carstvo, razmjeran legendarni rimske i osjećaju u ulozi cara.

Sistemski zahtjevi za igru ​​nisu jako visoke, pa igrati online Ramadoria može se bez poteškoća. Dakle, minimalni sistemski zahtjevi su kako slijedi:

· Windows 98 / XP / ij / Vista x32/Seven

· Procesor : Intel Pentium III 800 MHz

· 256MB RAM [ _13_]

· 64 MB video kartica

Također je potrebno imati pristup internetu i browser

Pridružite nam se u igri Ramadoria je vrlo jednostavan i razumljiv. Od Ramadoria online igre browser nema potrebe da se preuzeti i instalirati igru ​​na računalu. Za početak igre, morate ići na službenim stranicama igre i odabirom Registracija Ramadoria ispunite u malom obliku, u kojem morate navesti:

· Prijava - ime koje će se pod uvjetom da korisnik u igri

· E-mail [_13_ ]

· Lozinka

Također morate pročitati i slažem se s uvjetima korištenja igri. Na ovaj Ramadoria registrirani kraj, a zatim se automatski pokreće igru.

U početku, sve radnje koje moraju biti završeni su označena sa zelenim strelicama i uz razne savjete. Svaki igrač je dao zemljište na kojem želite započeti za stvaranje carstva uz pomoć svog pomoćnika Guy. Jednostavne zadatke objasniti osnovne principe igri, a igrač je već na početku razviti urbanu strukturu.

Izvodi se na visokoj razini u igri tržišnim odnosima. Sve u igri ima sljedeće resurse:

· Denard - je srebrnjak da služe za razne novčane transakcije

· Resource - je zlatnika koristi zaposliti špijune

· Rezervacije - potrebno pružiti vojnika [ _2_]

· Streljiva - koristi se za naoružavanje vojske [ _2_]

· Vino - poticaj koji čini rad Trčanje Brže

I gras Ramadoria online počinje s misijom u kojoj želite izgraditi rimski forum - glavna zgrada u igri. Nakon toga postoji mogućnost da izgrade tržišni konobu, kuće, raznih vojnih objekata. Važno je, sve zgrade osim foruma može biti izgrađen jednom. Kroz ovaj igraju Ramadoria postaje puno zanimljivije, jer možete graditi velike gradove i steći veliku vojsku.

Idi na izgradnju, razvoj i zaštitu grada uzima puno vremena i resursa. Stoga grata u online igri Ramadoria možete koristiti dvije osnovne strategije.

U prvom slučaju u procesu gradnje potrebno je koristiti vino za prilagodbu radnika i smanjiti vrijeme izgradnje zgrada. Ili možete provesti više vremena i upoznati se s načelima i pravilima tržišta i dublje razumijevanje o mogućnostima urbanih zgrada. Na početku igre oba načina su prihvatljivi, jer početnici imaju imunitet koji štiti novih igrača od napada igrače koji su već postigli visok stupanj razvoja.

U igri postoji mnogo različitih vrsta snage (oko 30). No, nisu svi od njih će biti odmah na raspolaganju igrača, za početak podređeni korisnici će samo vojnici. No, postizanje određene razine razvoja, uz akumulaciju sredstava i nakon izgradnje potrebnih vojnih objekata moći će se koristiti preostale vojnike.

U Ramadoria igrati je moguće, pomoću tri glavna taktika:

· Obrane grada

· Siege

· Battle Field

Naravno za svaku taktiku, potrebno je koristiti razne vrste vojnika, koja je najprikladnija za njih. Dakle, stvarajući vojsku morati razmišljati o tome kakvu borbe će se održati i ne zaboravite o obrani, inače čak i najelitnijih i moćne postrojbe namijenjene napada jednostavno otopljen u obrani.

Također je vrijedno spomenuti visoku razinu grafike u igri, što je očito jedan od najboljih igara browser-based.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more