Oznake

RomeWar

Alternativna imena: Rim rata

RomeWar online - multiplayer online role-playing game, izrađen u stilu formiranja Rimskog carstva, s odgovarajućim okruženju i običaja. Igra sadrži raznolike bitke i strategije elemente, kao online igra romewar drugačiji izbor opcija u izboru taktike i strategije.

U romewar može igrati apsolutno besplatna igra romewar zahtijeva samo internet priključak i instaliran na vašem računalu preglednik (Internet Explorer (verzija 6 ili 7) i Mozilla Firefox ili Opera).

Za početak igra zahtijeva registraciju u igri romewar.

Romewar Registracija je kako slijedi: na glavnoj stranici igre, morate navesti ime (na temelju njega ćete znati druge igrače u igri), lozinka, e-mail, i odrediti svoj spol, rasu, odaberite (ili rimsku Galiju ) unesite kontrolne znakove i kliknite na "Sign Up". Sve, romewar prijavljivanja, možete početi igru.

Kao što je već spomenuto, igrati online romewar ćete biti na strani Rima i Galije. Rimljani su više naprednih tehnologija, oni su u mogućnosti da rastu raznih poljoprivrednih proizvoda, za izdvajanje plemenitih metala. Gali su skloni magiji prirode, oni su u mogućnosti da ukroti divlje životinje, oni su izvrsni lovci i iscjelitelji.

Kako bi se igrati igru ​​online romewar ovdje ima 23 mjesta: grad Rimskog Carstva, grad Galije, a drugi neutralnom terenu. Počeo igrati romewar, naći ćete se u gradu ili mjestu Lemonum Tarentum, ovisno o izboru utrke. Poželjno je da odmah pronaći sebe mentora o broju igrača koji vam pomaže da se u igri.

Kupnja potrebne predmete (oružja i oklopa) na tržištu, što će ići u vojarnu kako bi dobili početno iskustvo u bitkama i raste u razini. Na nižim razinama, što može postupno povećati broj penija u novčaniku od ribolova, ili raditi kao plaćenik.

U međuvremenu, treba reći o umjetnosti ratovanja. Pomiče ovdje izmjenjuju. Prije štrajk, morate premjestiti moć dostupnu premjestiti ćeliju prema neprijatelju, ako ste daleko od neprijatelja, automatski ćete dobiti pogodak u leđa. Kad neprijatelj će biti unutar markantnim udaljenost, morate staviti sliku na svom krpelja (gdje želite pogoditi). Ako želite staviti blokova, staviti kvačicu na sliku njegovog karaktera. Može biti hit ili staviti blokova s ​​dvije ruke.

Još jedna značajka igre: u boj, možete ukloniti sve stavke i nositi. Kada ga upucati, naravno, nije sve izgubljeno, a ako su haljine, to se računa kao napredak.

Za svaku utrku postoje četiri mogućnosti za karakterne dispozicija koji određuju put svog razvoja. Za njega Rimljana - načelo gastat, Triarius i Saleha, za Gali - Arverne, Helvetia, Belgijsko i druid. Svaki od njih ima svoje prednosti (melee ili kretala napada, obrambena strategija ili Magic), utječe lika borbene učinkovitosti i oblikuje svoju osobnost. Također, svaki od puteva razvoja, će vam dati priliku da istražite različita zanimanja: brodograditelj, kovača, rudara, drvosjeca, vinar, polaznik, svećenik ili seljak.

Glavni cilj igre - to je ekonomski i vojni razvoj, kao svoj lik, i carstva u cjelini. Razvoj se postiže različitim sredstvima: od izgradnje i poboljšanja na pljački i napada na susjeda. Igra je dizajnirana tako da možete zaraditi novac za razvoj (primjerice, izdvojiti sredstva u rudnicima), a mogu se unajmiti za naknadu od radnika za izvođenje pojedinih radova. Možete se pridružiti Legiju, pod zapovjedništvom više iskusnih igrača, ili napraviti svoj vlastiti, pre-zarada iskustvo, ugled, i naravno novca, jer ćete morati platiti nešto što su legionari.

Dakle, romewar online igra u kojoj možete

- Heroji se bore protiv računala ili drugih igrača;

- Unaprijediti gospodarstvo mirno, rudarske resurse, izgradnju zgrade;

- Napravite svoju vojsku, napad, pljačka i hvatanje robova, ili dogovoriti zaštitne skupine koje štite civile.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more