Oznake

Runa

Alternativna imena: Runa

Game Rune će biti u mogućnosti da vas zaintrigirati sama čuvara! Otkriti veo tajnosti, i upozoriti vas da je, u cjelini, screensaver neće promijeniti, ali svaki put kad pokrenete igru ​​ružne likove koji se pojavljuju na svojoj pozadini, će biti drugačiji. Dakle, što će se sastati s Gremlins, patuljaka, ljudi, pa čak i puno smiješnih likova. Odmah obavijestiti vrijedan nesavršenom izborniku igre. Na primjer, tradicionalna ESC ovdje je da ne izađu, a namijenjen je za otvaranje glavnog izbornika u igri. Stoga, kako bi se kontrolirao igru ​​je dao da se lako, preporučujemo vam da odmah rekonfigurirati tipke za sebe.

Rune igra počne, ni više, ni manje, s posjetom svog junaka svečanosti u redovima vojnika iz nepoznatog heroja koji ponizno pognute prije posvetivši njegov savjet. Nakon duge i pomalo naporan (kao što se činilo da se nama) govora svi ratnici Vijeća, podigao ruke i briznula u glasan vrisak. Kao što je logika, u nedavno posvećenoj heroja mača trebao biti najduža. Nekoliko minuta kasnije smo tolerirati u napuštenom selu.

Rune treba preuzeti svakog igrača igra je doista kvalitetan projekt. Unatoč činjenici da se na prvi pogled može činiti malo grafički seljački, to je napravio jako dobru kvalitetu. Njezin najbolji ruku možete razmisliti o opcijama postavki ploče maksimalne postavke kvalitete. Također smo mislili da je vrsta jednostavna 2D grafike je vrhunac ovog projekta. Igra je tako brzo i krajolik uvjerljivi promjene jedni druge, i razmišljati o monotoniji nije potrebno.

Preuzimanje igre Rune moguće i uživati ​​u kvalitetnu izvedbu dinamičke objekte. Za razliku od nekih statičkih likova i krajolika, pokretni predmeti izrađeni su u najkraćem mogućem roku uz visoku kvalitetu.

Programeri ga opisuju kao žanr trilera, u kojem se događa u prvoj osobi. Svi natjecatelji su pokazali kvalitativno, tako da čak i laik će biti u stanju razumjeti bez da su rekli razred u kojem svaka od njih pripada.

U Rune će igrati pomoću moćno oružje. Još uvijek borave na području sela, glavni lik pronalazi napuštenu ostave. Ovdje su svi sudionici projekta pokriva glavne vrste oružja, njegovih mogućnosti i prednosti. Vi samovoljno može kombinirati različite pokrete koji mogu donijeti posebnu kombo. Osim ovog projekta odnosi se samo na čarobnom oružje - gotovo svi mačevi i čekići posjeduje čarobne značajke.

Prije početka igranja, morat ćete preuzeti igru ​​Rune koje se može obaviti izravno na glavnoj web stranici igre. Da li osobno mogla vidjeti prednosti ovog projekta, možete ga skinuti ili pogledati na Rune videa prikolici, koji je opisan u detalje sve prednosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more