Oznake

saboter

Alternativna imena: saboter

Game Saboteur - računalne igre, što predstavlja cijelu mješavinu različitih žanrova, kao što je to u kombinaciji elemente i autosimulator i elemente strijelac i akcijskog žanra, u kombinaciji s avanturom. Igra stvorena i objavljen u 2009, pandemijske Studios i Electronic Arts.

Igra se odvija u Francuskoj, koja je za vrijeme Drugog svjetskog rata, nacistička Njemačka zauzete. U ovoj situaciji, Irski trkaći vozač i mehaničar Devlin odluči sudjelovati u borbi protiv fašizma i dobije odobrenje od francuskih boraca pokreta otpora, kao i iz Velike Britanije inteligencije.

Igra Gameplay je ozbiljan igrač i sloboda djelovanja je vrlo sličan poznatoj igri GTA. Igra Saboter dobio od svojih izvornih programere nekonvencionalan vizualni dizajn. Dakle, cijeli svijet igre, koji je okupiran od strane nacista, pojavljuje se na zaslonu u sivim tonovima, i do te mjere da, kao glavni lik u igri prolazi, upotpunjujući različite zadaće u različitim područjima - oko svijet igre je slikano sa svim bojama. Vrlo je važno način za koji bi mogao uspješno igrati saboter - to stealth način rada. Uostalom, bez glavnog lika nije odjevena u nacističkoj uniformi, a ne skrivati, ne krije da je nemoguće obavljati svoje zadatke. Saboteur Igra omogućuje svojim korisnicima da obavljaju zadatke u stvarnom svijetu igara područja Pariza i njegovih predgrađa - u blizini Eiffelovog tornja, Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Madeleine crkvu, i tako § A događanja odvijaju u Saarbrückenu i Le Havre.

U tom slučaju, ako se odlučite za preuzimanje The Saboteur, možete početi s igrom, naučit ćete da je priča i sa strane misije. Oni će morati ići igračima, ali možete odabrati svoje ciljeve i u slobodnoj igri. Takvi ciljevi su tornjevi, postova s ​​oklopnim vozilima, protuzračne topove, benzinskim crpkama, generala, i tako itd. Ako glavni lik još primijetiti - tamo će se uključiti i tjeskobu. Igra ima pet različitih razina alarma. Primjerice, na prvoj razini anksioznosti pojavljuju se auto i moto-ophodnje, a peta razina anksioznosti podrazumijeva vezu za traženje borce koji su granatirali progonjeni junak na niske razine leta.

Ako pitate internet saboter videa, znat ćete da igra sadrži sljedeće protivnike: SS vojnika, vojnici Wehrmachta vojnika Navy vojnici Gestapo Terror tvrtke i tako

Igra je podijeljena na pojedine vrste oružja. Ovdje postoji i pištolja i strojnica i minobacača, i sačmarice, i tako itd. Igrači smiju istodobno opremiti s bilo koje dvije vrste oružja. Osim konvencionalnog oružja prisutan u saboter stroju, što čini najmanje četrdeset vrsta su podijeljena u četiri glavne kategorije. Ako želite dobiti pola staze, ili bilo oklopno vozilo, a zatim im je potrebno kako bi se voziti u garažu. Onda su vas odvesti na raspolaganju. Saboteur je u spremnicima. Na primjer, bacač tank. On to radi protivnik će biti vrlo visoka. U saboter ima puno pozitivnih i negativnih likova. S njima ćete se moći sastati čim instalirati ovu igru ​​na računalu i uronite u ovom opasnom svijetu igre.

Pokušajte! Mislimo da nećete požaliti vrijeme provedeno igrajući. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more