Oznake

Svet

Alternativna imena: Svet

Sacred - fantasy računalo uloga igranje igra u žanru RPG. Njemački-temeljen proizvođač od Ascaron, oživjela je niz igara Svetoga, prevedene Princ Tame. Igra je zanimljiva i uzbudljiva. Vi nemate puno pritisak ili izgraditi cijeli lanac u strateškim bitkama. To je sigurno za putovanja i potpunih zadataka.

Kako bi završili čitanje ovaj pregled igre, savjetujemo vam da vidite Sveta videa i screenshotovi. A onda možete preuzeti igru ​​sveto mjesto.

Sveto igra nudi vam priliku da istražite svijet fikcije. Vi ćete igrati na kontinentu, Ankari, u svemiru svetih.

Sljedeća imate izbor za lik od predloženih opcija:

• Gladijator;

• Battle Mage;

• šuma Elf;

• Tamno Elf;

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladijator - Najbolji u melee borbe. Nosi s bilo kojom vrstom oružja.

Battle Mage - glavno oružje magije, ali i dobro poznavanje mačevima, štapiće, osoblje, itd. itd. Savjetuju početnicima to ne žele. Ima oružje koje on koristi samo.

Forest Elf - dobar za početnike. To prikazuje borili samo na velike udaljenosti. Koristite čarobnu vilenjaci i samo najbolje zatvoriti streljane s lukom i samostrelom.

Vitez - gužva borac. Koristi moć mračnih vilenjaka i otrova. Vrlo zanimljiva i snažan karakter. Ima oružje samo za vlastite potrebe.

Serefima - nasljednik mističnog anđela. Koristi nebesku magiju i dobro savladali mačevima, streljaštvu.

Vampiressa - dva u jedan. U dnevnom svjetlu - moćni ratnik, a noću - jaka vampir. Zabavni karakter.

Tko je u igri Sacred ćete ga igrati samo vaš izbor. Tijekom vremena, svaki lik može probati.

Igra Prince of Darkness pruža početku određene vještine svoje likove. Kroz igru, podizanju razine, možete unaprijediti vještine. Također, na razini performansi vašeg lika utječe na vrijednost niz standardnih karakteristika. Poput snage, izdržljivosti, agilnosti, fizičke regeneracije, mentalno regeneraciju i karizmom.

Sveto PC igra je podijeljena na razine težine, koje imaju imena plemenitih metala: bronca, srebro, zlato, platina i niobij. A karta mjesta Ankari kontinent podijeljen u dijelove - regije. Dakle, vi ste predstavili s velikim prostranstvima za svoj tzv hodanja.

Igra se zove Sveto Princ tame nije uzalud. Ispada da je gameplay ima pretpovijest. I kao i uvijek, ovdje dolazi junaci sa zlim namjerama, onda prevesti svoje namjere. Snositi kaznu za njega. U progonstvu, on dobiva snagu i opet ide u svijet podmiriti zlo. Radi se o shaddara.

Tvoj lik mora poduzeti sve napore u obavljanju zadataka.

Uvjeren da igra Sveto već zaintrigiralo. Nema ništa zabavnije od luta prostranstvima šareni svijet. Nakon rasporedu ovdje dobre kvalitete, sve kartice radili. A glazba je dobro izabrao, ne samo odvraća od same utakmice.

Može nastaviti. Uspješno ste igrati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more