Oznake

Sacred 2

Alternativna imena: Sacred 2

Sacred 2 - računalo uloga igranje igra u fantasy žanr RPG. Proizvođač njemački HAS odlučila nastaviti prvu igru ​​Sveto. Uz napredne inovacije uvedene igra ima novu priču, novi gameplay. I sve što je predstavljen na pristojnoj razini. Prevedeno igra Sacred 2: Fallen Angel. Možda to znači da su stanovnici Ankari u očekivanju heroja koji će ih spasiti od početka kaos.

To igra Sacred 2 je u lice novi obožavatelji samo trebate preuzeti igru ​​Sacred 2. Da biste to učinili, trebate JavaScript na svojim računalnim programima za skidanje igre.

Vi ćete lutati kontinent zove Ankara u svemiru Svetoga. Na samom početku igre Fallen Angel Sacred 2 odlučite kojemu razredu naslanja ni karakter predložila osim Serafima potpuno drugačiji od prve verzije igre: Seraphim, High Elf, šumska vila, Temple Guardian, Shadow Warrior, inkvizitor i Dragomag. Ali nakon toga je vrlo važno prije nego se odlučite na put na kojem lik ide: Put Svjetlosti i Tame. Točnije potrebno je odabrati božanstvo: Lumen (Bog Svjetlosti) Forens (božica mudrosti i filozofije), Kibela (Božica prirode), Testa (Bog znanosti), Kuan (God of War) i Kerr (Božica Zla). Ako ste odabrali Seraphim, od vas će biti dostupan samo staza svijetla - Lumen Forex i Kibele, i inkvizitora - Darkness - Coeur Kuan i Testa. Prema tome, pri odabiru put tame, nemate izbora u lumen božanstva, a ako je staza svijetla, onda Kerala.

A onda možete početi igrati igru ​​Sacred 2.

Događaji u igri prethoditi događaje iz prvog dijela utakmice. Ovdje u davna vremena, kada povojima mistične moći i kad događaji doveli su do podjela na dobre i loše. A najgore može dovesti do kaosa. No, ne smije dopustiti da se to dogodi, ili obratno ubrzati proces.

Naravno, kartica Igra je podijeljena u vrlo različitim područjima:

• Tilizy;

• Artamark;

• Niti - Plath,

• Seraphim Island i dugih podvodnih špilja zmajevi;

• Hiss Ta.

Tilizy - regija vilenjaci. Najbolniji dio Ankari. Klima je umjerena.

Artamark - seoski ljudi. Podijeljen u Poglavarstava vladaju razne prinčeva. Klima je suha.

Niti - Plat - teritorij orci. Podijeljen u ratnom gradu. Stepa klime.

Seraphim Island i dugih podvodnih špilja zmajevi - vlasništvo nad Serafima. Jedna velika nedjeljiva država. Samo ovdje T - energija pod kontrolom.

Hiss Ta - teritorijalne gušteri, zmajevi sljedbenici. Village potopljena s vodom. Podijeljen je u gradu.

U principu, glavni zadatak je da obavlja svoj posao, poboljšati svoje vještine, istražite teritorij i odlučiti o sudbini cijele Ankari.

Igra Sacred 2 prikazana je u kvalitetne grafike, animacije. Iako neke opcije možda neće biti dovoljno detaljno.

U principu, još uvijek možete vidjeti Sacred 2 video i screenshotovi. I ići na mjestu igrati Sacred 2 Fallen Angel download. I dobili uzbuđen o fantastičnim boravka. Kao što se očekivalo online igre, možete pozvati svoje prijatelje. Vi igrate dobro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more