Oznake

Saints Row 2

Alternativna imena: Saints Row 2

Igre Saints Row 2 prije službenog predstavljanja bio viđen kao nešto skandalozno ide dalje neobično. Kako provokativne isječci su prezentirani javnosti, što je pokazao agresivan Gerry Buse - čovjek-čudovište ili star industriji pornografije gospođa Tera Patrick. Očigledno, programeri projekta svim silama izbačen stvoriti nešto izvanredno. I danas ga nema smisla raspravljati, kreatori Saints Row 2 postiže svoj cilj - Projekt nosi ni manje voljeni vladar GTA, ovdje ne manje okrutnosti, provokativne događaja i uzrok djelovanja. A dobri grafika i kul gameplay povoljno upotpuniti cjelokupni dojam.

Saints Row 2 kom opisuje događaje koji su se dogodili nakon pet godina u prvom dijelu. To sve počinje s činjenicom da protagonist izlazi iz kome (dosta pohaban, ali kao zanimljiva kravata, zar ne? ) I jasno razumjeti za sebe ono provesti svoj život u zatvorskoj ćeliji što ne bi htio. Budući da on nema amnestiju, a izgledi za žalbe optužbe nisu najoptimističniji, izlaz ostaje jedan - plana pažljivo i napraviti reality bijeg. Važno je napomenuti da je u pet godina coma heroj vještine su izgubili - ubiti sve svjedoke i volju da se upravlja na dva računa.

Kao što vjerojatno pogađate, i da igrivost je počela, morate preuzeti Saints Row 2. Moderna high-speed internet i zajedničke poveznice za torrent trackera dopustiti da se smanji postupak preuzimanja distribucije na minimum - za 10-15 minuta, a vi ste u mogućnosti testirati igru ​​u osobi. Infiltracije gameplay, naučit ćete da je život u komi protagonista uvelike promijenio. Automobili i kuće počeo izgledati puno bogatiji, ali ne i to utječe na većinu. Najviše nevjerojatna - voljen i poštovan lik bandi gotovo srušila. Naravno, ova situacija ne zadovoljava naš junak, a on je prihvatio, svim sredstvima, podizanje vjerodostojne "svece".

U Saints Row 2 će morati igrati za početak odabirom lika. Nemoguće je ne usredotočiti se na taj lik urednika u ovaj projekt značajno razlikuje od vršnjaka u drugim igrama. Možete prilagoditi "u sebi" gotovo sve detalje o izgledu. Osim toga, možda čak i biti u mogućnosti odabrati specifičan hod i geste uspostaviti vlastiti karakter - jednom riječju, možete učiniti sve što je gameplay bio udoban i ugodan. Zanimljivo je da, ako želite, čak i usred misije, vaš heroj će moći dramatično promijeniti izgled, pa čak i na podu. Vjerujte mi, to obaviti u Saints Row 2 misije lijepom plavušom - to je nešto što nije podložan zakonima logike. Takve nijanse mogu znatno ublažiti situaciju.

Pripremite se za ono što čeka ogroman broj opasnih susreta, možete tyunningovat svoj automobil, poboljšati vještine i poboljšati automobil. Sve to i više je detaljno opisano u uklonjen svecima Row 2 video prikolice.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more