Oznake

Saints Row 4

Alternativna imena: Saints Row 4

Svi, bez iznimke, znam da igra Saints Row 4 - plagijat je dobro svi postojeći projekti velikih razmjera. Novi dio nije ni planirano kao iznimka. Naprotiv - sad igra je zanimljiva kombinacija GTA i Prototip u izvornom liječenju kreatora svetaca iz htijenja. Unatoč činjenici da je ovaj projekt ne nosi jedan gram jedinstvene informacije, poput njega. Igrači iz cijelog svijeta prepoznaju igru, čak i kritičari Kape off za programere, koji si mogu priuštiti za posuditi ništa, ali dok radiš neki projekt toliko različiti i posebni.

Kao i druge igre klonova Saints Row 4 pokušava zasjeniti posuđene elemente. Dok netko pokušava uzeti veliki smisao za humor ili apsolutno realno atmosfera Saints oslanjam na bjesnilo. Apsolutno Bezbashenny projekt ne može uzeti za ozbiljno, ali i negativno postupa kako je nemoguće. Novi dio potomaka Volition iznenađenje prisutnost (iako u velikim količinama) zanimljivih radnih mjesta i fascinantnih tekstualnih zadataka. I u obavljanju nesvjesno promatra osnovne elemente Matrixa - došao od srca na novoj igri, ne kažu ništa.

Za početak igre, morate preuzeti Saints Row 4. Kao što vjerojatno znate, instalacijske datoteke su preuzeli ovaj projekt uvijek prilično brzo, pogotovo ako vam se svidi koristeći linkove s torrent trackera. Radnja četvrtog svetih podigao glavne likove na najvišoj razini vlasti - sada glavni lik je predstavljen kao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (ni manje ni više, znamenitosti, zamislite kako odgovorno sada će morati igrati Saints Row 4? .) Blizu isti okoliš "vođa" i nalazi se u neposrednoj blizini - prijatelj predsjednika pripada mjesto u upravi. I, kao što je, javlja kako je potrebno, poduzeti svete zakone i pomoći odlučiti o sudbini čovječanstva, samo uz slovo zakona, ali se nešto neočekivano dogodi.

Saints Row 4 kom govori o invaziji vanzemaljaca koji besramno otela lokalno stanovništvo. Zar ne isključuje stranaca i gospodine predsjedniče. Tada sve dolazi više zbunjujuće i nejasne - iz nekog razloga vanzemaljci stavio glavu državne Stilporta modela, baš kao pravi grad. Što oni žele da se to postigne je nejasno. Međutim, kao što ćete saznati, nastupajući u Saints Row 4 misije raznih vrsta.

Promjenu pejzaža je dopušteno kreatori igre dodati neke nove elemente. Nekoliko razvijaju projekt odmaknuo od koncepta GTA, koje su intenzivno iskoristiti u svim prethodnim igrama vlastitom proizvodnjom, te je odlučio promijeniti smjer razvoja u smjeru fantazije. Pa, oni su se pojavili vrlo dobro, dobro, originalna, tako točno. Da bi imali jasnu ideju o igri, možete pogledati posebno izrađen za Saints Row 4 video trailer pojedinostima inovacije i prednosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more