Oznake

Saints Row: The Third

Alternativna imena: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - Igra se odnose na postavu Saints Raw, ludi plaka koji je poznato da sve igra. Novi projekt je čak uspio nadmašiti šok vrijednost svih njegovih prethodnika u kombinaciji. Neozbiljnost uvijek Izdvojeni projekti u rasponu od drugih igara klonova na temelju GTA. Game Developers su uspjeli doći do SR originalnosti i dati svoje potomstvo poseban začin na svjetlo ludila. To je odavno vrsta projekta "čip", miljenik mnogih igrača.

Kao i druge "drugovi» Saints Row: The Third računalo ima visoku prilagodbu - još uvijek igrači mogu birati izgled vašeg lika "na okus". Međutim, ova je riječ, rekao je i toliko, a ne bih želio spomenuti par riječi o strašan priču. Idete u igri, što će biti vrlo iznenađeni, jer je od nepoznatog banda je nestala. Sada sveci su postali pravi brand. Pod njihovim "zaštitni znak" proizvoditi odjeću i osvježenje u Saints Row: The Third autom ni s logotipima tih momaka - više nego ozbiljna! Momci su pozvani da filmove. Međutim, kao što je obično slučaj u životu, pretjerana slava donijela je neke probleme. Nakon niza neobjašnjivih strašnih događaja su sveci u Stillporte - mali grad zauzeli članovi moćne bande "Syndicate".

Da gameplay je počeo, kao i prije, to će biti potrebno za pokretanje Saints Row: The Third download. Naoružajte podržati bilo pouzdanog torrent, i nakon nekoliko minuta se osobno mogu vidjeti ono što su sveci su pripremili za vas ovaj put. Kuha, treba napomenuti puno, a sve dok je najviše podsjeća orgija blagdan u vrijeme kuge, bezakonja - općenito, neće biti dosadno. Obnovljeno u Saints Row: The Third misije namijenjen dinamičan igra, ali zbog zijevanja ne preporuča. Na primjer, zamislite svoje likove u jednom od zadataka će morati ići na avion leti kroz vjetrobransko staklo, ili, primjerice, spadaju u srcu nuklearnog reaktora, pa čak i boriti zombija.

Što je najmarkantnija - Projekt upravljati tijekom igranja da bi bar postavio prvih misija. To je, izgleda vrlo uravnotežen i prikladno. Tako je u Saints Row: The Third će ikada igrati lijepo i ugodno. Osim avantura, planiranim zadaćama i misijama, što se čeka puno iznenađenja u "regularnoj igri" života. Dakle, u svoje slobodno vrijeme vaš lik će biti u mogućnosti da se uključe u aktivnosti nekretnina ili se natječu sa svojim najbližim konkurentima. I, naravno, mini-misije otkazala nikoga!

Glavni junak će biti nekoliko novih načina kako zaraditi novac, tako da su financijski problemi u igri možete zaboraviti za dugo vremena. Više informacija i opis masa uzbudljivih novih koristima projekta opisani su maknuli se Saints Row: The Third Video trailer. Morate vidjeti za sebe i podijeliti s prijateljima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more