Oznake

Starcraft 2 Naslijeđe praznine

Alternativna imena: Starcraft 2 Naslijeđe praznine, Starcraft 2 Legacy of Nether

Game StarCraft 2 Legacy of the Void: strategija oslobađanja.

2015 godina produktivni za proizvode za više igrača. Pridružio im se i igra StarCraft 2 Legacy of the Void od programera Blizzard Entertainmenta, objavljenog 10. studenog, i postaje posljednja serija trilogije.

V StarCraft 2 Legacy of the Void može skinuti i instalirati od strane klijenta kako bi pokrenuo stratešku kampanju. Prvih pet misija održat će se u pojedinačnim akcijama, što će vam omogućiti da se konačno naviknete na zaplet. Borite se u okruženju prijatelja, uključite se u globalnu bitku na mreži odabirom jedne od kartica.

U priči, akcije se odvijaju oko planeta Ayur i hijerarha Artanisa, kojeg vi predstavljate. Zerg je podmuklo napao njegov planet. To se dogodilo prije mnogo godina, a protoss stanovnici Aiura prestali su biti jedna nacija. Kako bi ih ponovno ujedinio i uništio neprijatelja, Artanis osniva flotilu Zlatne armade. On također mora pomoći Kerrigan Sarah eliminirati Fallen Amun Zel-Naga, u čijim namjerama organizirati impresivan kraj svijeta.

Za savršenstvo vojske i broda, Artanis se povremeno vraća u vodeći brod "Koplje Aduna". Također komunicira s likovima, prima savjete od njih, a iz jedinica saznaje o novim mogućnostima borbe.

Cilj ove kampanje bio je ujediniti raspršena plemena u snažnu vojsku koja je mogla oživjeti veličinu protosa i uništiti Amuna. No, prvo, igrači se nude tri misije "Premonition of Darkness" s glavnim junakom Zeratulom i radnjom koja govori o pronađenom utočištu Tal Darima, oživljavanju Amuna i tajni proročanstva koje je otkrio.

S heroja jedan na jedan.

Pore preuzmite StarCraft 2 Legacy of Void i pridružite se igračima, istražujući prostranstva svemira. Tijekom mrežne igre imat ćete priliku proći dnevne turnire u automatskom načinu rada. To zahtijeva tvrdnju da se u areni želite boriti protiv najjačih u svijetu StarCrafta, a zatim pokazati protivniku svoju snagu.

Nisu svi sanjali da budu usamljeni vuk. Zajedno možete raditi takve stvari! U Archon modu, pod vašim generalnim vodstvom dolazi baza koja mora biti zaštićena, i dva protivnika. Podijelite iskustva i pomozite svom partneru u riječi i djelu da uspješno dovršite zadatak.

Odabirom načina izvršavanja zajedničkog zadatka postat ćete zapovjednik tima iz dva igrača. Bit će mnogo neprijatelja, ali će vam pomoći Sarah Kerrigan, Jim Raynor i hijerarh Artanis. Što je viša razina iskustva na vašem računu, to će biti više sposobnosti i vrsta vojnika.

U StarCraft svemiru susrest ćete znakove:

 • Artanis
 • Rohana
 • Vorazun
 • Reynor
 • Kerrigan
 • Karax
 • Zeratul

Instalacijski parametri (zahtjevi sustava za igre)

StarCraft 2 Naslijeđe praznine na računalu sa sustavom Windows XP / 8 / Vista / 7 za Mac OS X 10. 7 i više. Trenutačno, programeri izjavljuju sljedeće minimalne zahtjeve:

 • PC: AMD Athlon 64 X2 ili Intel Pentium D
 • Radeon X800 XT ili NVIDIA GeForce 7600 GT
 • Mac: Intel Core 2 Duo
 • Radeon HD 2600 Pro ili NVIDIA GeForce 9400M
 • PC / Mac: 20 GB prostora
 • OP 1. 5 GB za PC i 2 GB za Mac
 • Razlučivost monitora ne manja od 1024x768

Ne propustite priliku kupiti StarCraft 2 Legacy of the Void u punom izdanju i dobiti prekrasne darove: "Wings of Freedom", "Heart of Roy", "Baština praznine". U njima ćete naći dodatne portrete, ambleme, nove kućne ljubimce, likove, sposobnosti i oružje. Sada ostaje samo poraziti neprijatelja u slavu protosovskog naroda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more