Oznake

More lopova

Alternativna imena:

Sea Of Thieves RPG s temom mora. Igra ima prekrasnu grafiku, napravljenu u crtanom stilu. Glasovna gluma je visoke kvalitete, a glazba je odabrana tako da održava atmosferu mjesta u kojem se lik nalazi.

Prije nego počnete igrati Sea Of Thieves morat ćete stvoriti lik po svom ukusu pomoću ugrađenog editora za to. Nakon toga slijedi težak izbor vrste broda na kojem ćete se kretati prostranstvima igre. Veličina odabranog broda izravno utječe na veličinu tima, veći brod i tim treba više.

Postoji nekoliko priča u igri. Možete proći kroz sve jedno po jedno. Jedan od njih posvećen je trenutno najpopularnijem serijalu filmova o gusarima.

Ovdje vas čeka puno zabave:

  • Potražite blago
  • Borba s kosturima
  • Sakupljajte zbirke predmeta
  • Nadogradite svoj brod
  • Kupujte novu odjeću, stilove kose i brade
  • Zabavite se na zabavama s timom

Ovo čak ni ne opisuje količinu zabave u ovoj igri.

Ovdje ima mnogo lokacija. Mnogi potopljeni brodovi čekaju na dnu kada zaronite u potrazi za njihovim blagom.

Putovati svijetom nije lako. Mnogi podmukli neprijatelji čekaju vas u njegovim prostranstvima. Čuvajte se zlih sirena i naoružanih kostura.

Vaš zadatak je postići maksimalnu razinu ugleda u svim frakcijama. Ovo će otključati elitniju četvrtu frakciju i učiniti zadatke još težim.

Osim stjecanja ugleda i novca, dovršetak zadataka omogućit će vam pristup vizualnim poboljšanjima za vaš lik, pa čak i za vaš brod.

Igra je objavljena prije nekoliko godina i kritičari u početku nisu bili baš toplo primljeni, ali s vremenom se stav prema njoj promijenio. Programeri nisu napustili projekt i svake sezone objavljuju nove tematske zadatke i ukrase.

U igri je sada dostupna ogromna količina raznovrsnog sadržaja. Ovdje postoji flota brodova duhova koju predvodi slavni Leteći Nizozemac, pa čak i Jack Sparrow i Pirati s Kariba.

Čim vam dosadi igrati sami na svom brodu, odmah možete prijeći na online igru.

Svi igrači bit će u ravnopravnom položaju. Ovdje ne možete dobiti prednost plaćajući više novca od drugih. Sva poboljšanja utječu samo na izgled i neće vam omogućiti lakšu pobjedu.

U online igrici tim se sastoji od pravih igrača. Možete ga sami upisati ili upotrijebiti nasumični odabir, a zatim će vam poslužitelj igre dodijeliti suputnike.

Zadaci tima obično su lov na blago i borba protiv čudovišta, ponekad i neko vrijeme. Ali također možete objaviti rat drugim brodovima kako biste saznali tko je od vas najbolji gusar.

Kako biste proslavili pobjedu, priredite bučnu gozbu na svom brodu i zabavite se sa svojim prijateljima.

Sea Of Thieves besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici programera.

Ako se želite okušati kao pravi poletni ubojica gusara, instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more