Oznake

Opstanak naselja

Alternativna imena:

Settlement Survival Simulator izgradnje grada s elementima preživljavanja. Igra ima prekrasnu šesterokutnu grafiku u stilu crtića. Posebno je lijepo gledati u vodu. Dizajn zvuka je visoke kvalitete, glazba je lagana i nenametljiva.

Vaš zadatak je osigurati naselju prosperitet i razvoj.

Odaberite veličinu karte prije igranja Settlement Survival. Na kojem će se kontinentu ili otoku nalaziti vaš grad. Dostupnost posebnih predmeta. Osim toga, odlučite hoće li svijet igre biti podložan prirodnim katastrofama, pa čak i epidemijama. Dakle, moguće je igrati i u pojednostavljenijem načinu iu načinu preživljavanja.

Imat ćete puno stvari za raditi u igri:

  • Graditi stambene zgrade
  • Uspostaviti proizvodnju raznih roba
  • Trgovina
  • Ulovi ribu
  • Žetva polja

I još mnogo toga.

Sada o svemu detaljnije.

Bolje je odabrati mjesto za naselje u blizini glavnih prirodnih resursa, koje će na karti biti označeno zelenim ikonama. Blizina rijeke ili mora.

Na samom početku imat ćete samo grad šatora i grupu doseljenika. U igri ćete naučiti osnove preživljavanja. Trening se ne propušta, ali neće biti dug i ne previše naporan.

Prije svega, pobrinite se za kapitalno stanovanje za stanovništvo. Bolje je graditi nekoliko kuća odjednom. Mogu biti veće ili manje ovisno o tome koliko obitelji može živjeti u njima. Za rast stanovništva morate se pobrinuti da stanovnici nisu prenatrpani, a da je razina sreće dovoljno visoka.

Nakon toga, pobrinite se za hranu. Da biste to učinili, posijajte polja. Najbolje ih je smjestiti na mjesto koje daje bonus prinosa, ali ako ga nema u blizini vašeg naselja, tada će poslužiti gotovo bilo koje zemljište. Postoji mnogo biljnih vrsta za uzgoj, ima čak i egzotičnih. Polja se mogu poboljšati postavljanjem strašila ili brigom o zalijevanju.

Voda je vrlo važan resurs. Poželjno je urediti bunare kako bi stanovnici mogli uzimati vodu za svoje potrebe i istovremeno za navodnjavanje.

Materijale za gradnju zgrada pribavlja stanovništvo vašeg grada samostalno, bez vašeg sudjelovanja. Ali možete ih poslati da skupljaju resurse ručno navodeći što će skupljati.

Locirajte sve zgrade kako biste kasnije mogli postaviti staze. Brzina kretanja važan je pokazatelj produktivnosti ljudi, a čak je i jednostavne utabane staze povećavaju za 25 posto.

Vaše će naselje s vremenom prerasti u pravu metropolu, a raspon zadataka znatno će se povećati. Naraštaj koji raste mora biti obrazovan. To će zahtijevati škole. Biljke, tvornice, pa čak i bolnice bit će potrebne za praćenje zdravlja stanovnika. Izgradnja tako složenih građevina zahtijevat će, između ostalog, novac. Da bi trgovina cvjetala, pravodobno gradite trgovačke luke.

Settlement Survival besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Ali igru možete kupiti na Steam tržištu ili na službenoj web stranici programera.

Ovo je izvrstan graditelj gradova i vrijedi ga igrati ako volite ovu vrstu igre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more