Oznake

Sfera

Alternativna imena: SFera online

Online igre Sphere - zarazna igra koja je stvorila domaćih developera. To može napraviti razumne natjecanje ove vrste MMORPG igara.

Svi znaju da je nekoliko domaćih igre pohvaliti dobre kvalitete, ali može se reći da je igra Sphere online je iznimka koja potvrđuje pravilo. Prva igra se vratio u 2003, ali unatoč svojoj dobi, igra se nastavlja rasti i privlačiti sve više i više novih igrača. U početku igrati online sferi mogu samo naboj. Cijena za korištenje u igri bio 5 godina. je mjeseca. Ali dosta vremena online Sphere je potpuno besplatno, što je dodatno privukla još više korisnika.

Pridružite nam se u igri Sphere prolazi kroz uobičajeno za ovu vrstu igre, sheme. Prva stvar koju trebate učiniti je - kako kreirati profil na internetskoj stranici igre. Vi trebate unijeti svoje korisničko ime, lozinku i e-mail adresu. Opseg registraciji zahtijeva instalaciju igre klijenta, koji se može skinuti izravno s web stranice. Kao što možete vidjeti, on-line registracija Područje obuhvaća sve malo vremena, ostavljajući za igru.

Nakon što je prošao proces registracije, možete izravno nastaviti igru. Prema povijesti, svijet stvoren u igri nakon dugih nestalnosti iskusili staroj indijskoj rukopisu s mantrama stvoriti razne iluzornih svemira, što je Scope. U početku, bio je uklonjen iz pergamentu iz Indije u 1203, a zatim je proveo mnogo vremena u bizantskom knjižnici, iz koje je pao u ruke svome bratu Batiz. U 1348, Europa je doživjela strašnu nesreću - epidemiju kuge. Kao utočište od strašnog bolesti, Batis brat odlučio stvoriti paralelni svijet sreće. No, za stvaranje potrebno je da čitatelj mantre bio u potpunom tišinom, koja ne radi, jer su redovnici zamišljen da se spali heretik Batiz. Upravo zbog toga, umjesto planiranog svjetskog sreće, zabunom je stvorio svijet bijede, gdje beskonačan broj različitih čudovišta, vrijeme prolazi brže 12 puta, a svakih 666 godina postoji potpuno uništenje. Zbog toga, u vanjskim svjetovima počinju biti previše raznolike katastrofe i nesreće. Zatim na vrhu da su izgubili između vanjskog svijeta i sfere.

Uhvaćen u sasvim drugačijem okruženju, ljudi postupno počeo udvarati svijet, počeo stvarati grad i državu. Čini se da sve ide dobro, ali onda kako je vrijeme odmicalo, a sat uništenja svijeta, i morao sam nešto napraviti. Naravno pokušati spasiti svijet može biti za svakog igrača.

U sferi može igrati na šest kontinenata. Hyperion - je najveći otok, Helios - manji otok, odvojen od njega kasnije drugi kontinent, nazvan Rhodes. Leon - najmlađi kontinent koji sve kasnije razdvojiti od glavnog tijela i, u stvari, otok. Preostala dva kontinenta - to Apolon i Charon, koji su redom svjetla i tame. Charon također služi kao zatvor za prijestupnike. Diljem kontinenta razne brave, koje u većini slučajeva pripadaju različitim klanovima. Igrajte igru ​​u online je puno lakše u nekom dijelu klana. Nitko na ovom svijetu nije lako! Općenito Sphere online igre, koja se temelji uglavnom na inter-klana borbe, a ne u ratu sa zastrašujuće čudovišta.

Za razliku od većine igara, izbor klasi znakova izvodi se postupno u prolazu igri. Glavno zanimanje igre je borba, pa je vjerojatno igra će biti jako puno miroljubivi igrači. Opseg morati igrati u jednom od 14 različitih specijalnosti. Lik ima samo dva parametra - naslov i čarobnu moć. Punjenje iskustvo je samo za pobjede nad neprijateljima u borbi.

Prilično dobar u igri grafika, posebno željeli istaknuti je detalj likova. Kvaliteta tekstura ostavlja puno da se željeni, ali tako male veličine igre klijenta, što je sasvim prihvatljivo. Zadataka u igri, gotovo svi vrlo slični i monoton, očito je da programeri nisu izrijekom kladiti na njih.
Dakle, imamo prilično zanimljivu igru ​​pogotovo za klanovske borbe i bitke.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more