Oznake

Sjene nevjeste

Alternativna imena: Sumorne nevjeste

Shadow Brides - tim nevjesta će spasiti svijet od zla

Shadow Brides RPG igra s elementima strategije. Programeri su studio Laura Games, koji je danas jedini projekt. Je li vrijedno naše pažnje? Kreatori su dali sve od sebe. Iako radnja nije nova i mehanika igre je odavno poznata. Ali privlači nas veliki izbor heroja različitih sposobnosti i vještina, jedinstvenih heroja, koji nisu kopirani iz drugih igara, odnosno nevjeste heroji. Vaš će se cijeli borbeni odred sastojati od nevjesta. Da, da, nisi čuo. Ovo je vrhunac igre, a samim tim i naziv. Sama igra je ispala s puno funkcionalnosti i opcija - samo malo. Sve značajke igre su sažete i nadopunjuju jedna drugu, plus postoje neke karakteristične značajke. Ali prije svega.

Značajke igre

Kreatori inzistiraju da je ovo čisti RPG. No, rekli bismo da ima i strateških elemenata. Na primjer, morate razmisliti o svom odredu i pokrenuti heroje u bitku određenim redoslijedom, kombinirati ih, a također uzeti u obzir vještine. Vaš glavni lik, lord, u početku se pojavljuje na bojnom polju. Polje se sastoji od ćelija "tri po tri". Svaki od njih može primiti jednu nevjestu. Plasiranje mladenki košta igre bodova, koji se akumuliraju tijekom vremena. U startu ćete imati 20 bodova – iskoristite ih mudro.

Svaka od mladenki ima svoju rijetkost i cijenu smještaja. Ukupno se u bitci može koristiti do 8 nevjesta, do 4 odjednom. Podignite ih i opremite najboljom opremom, a ne zaboravite na slavu. Što više zvjezdica junak ima, to više štete nanosi i ima veću izvedbu. Povucite mladenke s liste čekanja na bojno polje i tako ih pokrenite u bitku. Borba je na potezu, ali svi se bore automatski. Također možete omogućiti automatsko postavljanje boraca, ali u teškim bitkama to nije najbolje rješenje.

Shadow Brides na PC-u je puna tona tamnica i svih vrsta tamnica, i PVP i PVE. Drugim riječima, borite se sa stvarnim igračima ili likovima iz igre. Na primjer, glavna kampanja sastoji se od mnogo dijelova s različitim temama i pričama. Naučit ćete o vampirima, vukodlacima, svim vrstama duhova i demona. Naravno, morate ih pobijediti - ipak, ovo je put heroja!

Zanimljiv dio igre je interakcija s vašim nevjestama. Odaberite svog ljubimca i razmazite je:

  • pokloni
  • provođenje vremena zajedno
  • najbolja oprema
  • zvijezda povećanje
  • nova odjeća
  • zbirka iskrenih fotografija

Sve ove značajke se otključavaju pobjeđivanjem igre. Neki igrači se žale na dugi tutorial. Ali to će samo pojednostaviti daljnju igru i uvesti sve suptilnosti igranja. Zato budite strpljivi na samom početku i za par dana postat ćete najjači lord s najzgodnijim nevjestama.

Preuzimanje Shadow Brides na PC prilično je jednostavno. Iako je igra razvijena za mobilne uređaje, lako je možete igrati na računalu ili laptopu. Samo instalirajte bilo koji od dostupnih android emulatora i uživajte u bitkama!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more