Oznake

Shadowrun Returns

Alternativna imena: Shadowrun Returns

Shadowrun Returns-taktička uloga igranje računalnih igara u žanru fantazije i cyberpunk. Nezavisni tvrtke ćaknut sheme, koje su nastajale i pušten u svijet igračku, dao joj drugi život. Kao što je u izvornoj verziji igre Shadowrun Returns djelovao kao malo na role-playing igre odbora. I u 2013 je rodila, ne samo za Microsoft Windows, Mac OS X i Linux, ali i za tablete. Igre za Shadowrun Returns Android i Shadowrun Returns računalo, nema razlike. Ta ista igra.

Kad ste već prepun želju da igra igru, možete prijeći na traženje mjesta na kojima možete preuzeti igru ​​Shadowrun Returns. Da biste to učinili, trebate JavaScript na vašem računalu samo određeni potreban softver. I igra je tvoja.

Igra Shadowrun Returns počnete igrati nakon odabira spol, rasu i klasu svog karaktera. Race. Kao rezultat toga, nije puno utjecati na vaše sposobnosti. No, klasa, iako je moguće i propustiti, ali kad dođete na izbor budućeg konfiguraciji vaše statistike u igri. Igra Shadowrun Returns predstavila šest klase:

• Street Samurai;

• Mag;

• Decker;

• Šaman;

• Rigger;

• Bitka Adept.

Ulica Samurai - najbolji ratnik, i koristi najbolje oružje. Može razoružati neprijatelja.

Mage - Predstavnici čarobnim sposobnostima. Oni su čitanje knjiga auru drugima, čak i kroz zidove. Mogu oduzeti karakteristike ostalih likova.

Decker - vrsta hakera. Hack, ukrasti podatke, otkrivaju sustav vrata - to je predmet za sve što je povezano s Matrixa.

Šaman - zvati duhove. Kada je potrebno - samo čini Totem i potiče određeni duh. Ako ne izračunati snagu, duh mogao okrenuti protiv pozivatelja.

Rigger - manipulirane trutovi za izviđanje i gašenje potporu.

Combat Adept - bolje nego samo borilačkim vještinama. Ipak oni imaju magiju. Lako je napadati nekoliko ciljeva istovremeno.

Game prezentirani pred vama je mješavina magije i tehnologije. Ovdje su nevjerojatan vilenjaci, orci, i slično, ali su izgleda potpuno drugačije. Nešto poput punka, ova igra pripada žanru cyberpunk.

Vi dobili u svemiru Shadowrun u 2054. Vi - Shadow Runner - plaćenik. U posljednje vrijeme ste jer nije sretan u životu, ali onda dobijete pismo od starog prijatelja koji je umro i moli za pomoć u pronalaženju ubojicu. Vi ne možete propustite ovu priliku da se bori! I ukrcati se na putovanje za pokretanje grada. U nazočnosti vas svi potrebni oružja. I to onda ne ovisi o tvom razredu. Možete biti vilenjak s pištoljem.

Što se tiče inteligencije od svoje neprijatelje, a zatim tu je, naravno, lako. Budući da su glupi, ne paljbu i dati lako se ubiti.

Ali grafika igre je super. Glazbena pratnja je malo tmurno, ali ipak ne odvratiti od glavne stvari. Za igru ​​je posebno skladao glazbu skladatelja.

Nakon čitanja pregled možete pogledati video i Shadowrun Returns može početi gameplay. Vaš prijatelj čeka na vašu pomoć. Vi igrate dobro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more