Oznake

Shank 2

Alternativna imena: Shank 2

Zahtjevi sustava:

Procesor: Intel Pentium 4 @ 2.. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600 +

RAM: 1. 5 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 5 GB

Shank 2 - arkadna igra, izrađene u stilu animacije, nastavak avanture bivšeg ubojica, koji su stajali na putu reformi i osvete za smrt njegova voljena. Iako je u Shank 2 protagonist i ispraviti, ali navika koristiti nasilne načine za rješavanje problema. Da biste to učinili, to koristi različitim veličinama noževima, mačetama i širok izbor oružja. Shank 2 igra je vrlo dinamičan i zahtijeva znatnu vještinu i reakciju. Svi činovi nasilja izvučeni karikature, što je u prethodnom dijelu, sve učinio namjerno teška i krvava. Priča je drugačija duboke misli i Generalna ideja je da se Shank, umorni od okolnog pokolja i zločina je riješen mrzio kriminalni elementi pokazuju da je došlo vrijeme da žive zajedno, ali način on izabrao za to vrlo radikalan.

Gameplay

Shank 2, što je zabavno igrati i žarko, kao Radnja se vrti oko glavnog lika. On vrti i vrti se kao čigra, žure za dvodimenzionalnih razinama, peciva, skačući i mašući noževima, eksplodira i uništava horde neprijatelja. Je privukao krvi fontane i teče kao voda, svugdje postoje eksplozije i pucnjava, plamen plamenika, i sve što se događa tijekom igre, od prvog do posljednjeg razini. Protagonist Shank 2 lakonski i staloženo bager osvaja kroz animirane razinama, razbijao sve na svom putu. Uništiti neprijatelja može doći u ruci sve što se može naći od neprijatelja ili čak i nešto nalik na oružje. Mačetama, motorne pile, bejzbol palicama, noževima, pištoljima, sačmaricama, bacačima plamena, pa čak i tave - sve dolazi u igru ​​u Shank 2. Sve to se može uživati ​​stojeći, sjedeći, ili skakanje. Shank 2 igra vam omogućuje aktivno korištenje i okoliš, olakšavanja neprijatelja u velikim jamama i ponorima, pucati dolje obješen teret visi nad glavama običnih nesreća.

Misija

Shank 2, koji možete igrati zauvijek, na žalost, je ograničena na samo osam misija. Međutim, oni mogu trajati satima, a za sve postoji kooperativni mod, gdje tvrtka će biti drugi igrač na sudjelovanje u obrani vlastitog života i nekoliko prsima pritom neprijateljske snage koje će se popeti na vas beskrajno na svim stranama. Osim toga, biti će postupno otvaraju postići i nove kostime za glavnog lika, poput pojave beskućnika ili drugih bizarnih vrsta.

Blood and action

Game Shank 2 ne može se smatrati punopravni akcijska igra u modernom smislu žanra računalnih igara. Igra je nacrtana vrlo šareni i vizualno atraktivan. U akciji igra se ne poriče dinamiku i brzinu, kao i role nad brutalnosti kao glavni lik, sumoran i ljut i sve što se događa na ekranu tijekom svih misija. Priča nabildani, ali to je za igrama ovog žanra, a nije potrebna, jer je najvažnija stvar u tome je voziti, stalno kretanje i puno krvi. Prilike u igri su ograničene samo maštom igrača, trajanje misije i vaše reakcije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more