Oznake

Komadići snova

Alternativna imena: Komadići snova

Shards of the Dreams online je besplatni RPG temeljen na pretraživaču, izrađen pomoću bljeskalice. Igra ne zahtijeva preuzimanje klijenta, ali za proširenje mogućnosti igre i poboljšanje šarenog dizajna, razvijen je program za klijente, koji se po želji može preuzeti.

U internetskoj igri Shards of Dreams, uronit ćete u mračan i zastrašujući virtualni svijet nastao nakon razorne univerzalne katastrofe, gdje dolazi do sukoba dviju strana, koje nazivamo Carstvom i pustošom, između kojih vlada vječna mržnja i neprijateljstvo.

Da biste ušli u ovaj svijet, prvo morate proći registraciju u igri Shards of Dreams. Trebat ćete unijeti svoj e-mail i lozinku, prihvatiti uvjete registracije.

Nakon što registrirate Shards of Dreams, ulazite u igru, u kojoj ste pozvani da ispunite prvi zadatak treninga, koji će vas upoznati s osnovama ove igre i sučeljem. Ovaj zadatak pruža ne samo praktične vještine, već i dovoljnu količinu iskustva.

Online igra

Shards of Dreams poziva vas da odaberete klasu za svoj lik. U ovoj su igri samo četiri za svaku zaraćenu stranu (4 klase za Carstvo i 4 klase za pustinju): Ratnik, Lopov, svećenik i Mage.

Igrajte igru u200bu200bShards of Dreams online, svoju klasu u Akademiji (Mist Village) možete promijeniti do desete razine besplatno. Nakon desete razine, za promjenu razreda, morat ćete platiti određeni iznos.

Dakle, nakon što ste se već naviknuli na Shards of Dreams na mreži i dosegli drugu razinu, nalazite se u selu Mists, gdje su za vas već pripremljeni mnogi zadaci. Ovdje možete ponuditi svoje avanturističke usluge Lovcu, Kovaču, Mračnoj ličnosti, Ribaru, Gostionici i Dorionovom sluzi. Pored toga, susrest ćete se sa Sage Uk, starim rudarom i starim Kasparom koji živi na periferiji. Uspješno izvršenje njihovih zadataka pružit će vam priliku da se približite prelasku na sljedeću razinu!

Na petoj razini, dobit ćete svoje prve bodove, koje možete raspodijeliti među parametrima. Promjenom ovih parametara utječete na sljedeće karakteristike znakova:

Strength je snaga udara u ranu i ukupna nosivost lika;

Agility je prilika za dodavanje i šansa za kritični pogodak na igrača;

Tijelo utječe na ukupno zdravlje i izdržljivost igrača;

Animity je šansa da pogodite melee (za sve igrače) i opseg (za lukove i neke čarolije);

Sreća je kritična šansa za pogodak i povećava mogućnost dobivanja plijena od čudovišta / prsa;

Inteligencija je ukupna količina mana znaka.

Svi online zadaci ponuđeni u igri Shards of Dreams pružit će vam ne samo solidnu količinu iskustva i novca, već i razne stvari koje olakšavaju daljnji prolazak igre.

Bit će vrlo zanimljivo igrati Shards of Dreams, jer trenutno postoji četrdeset nivoa lika.

Igrajte online igru u200bu200bShards of Dreams, morat ćete ići u tamnice - to su mjesta na kojima postoje vrlo ozbiljna čudovišta, pobijedivši ih, dobit ćete odštetu u obliku bogate plijena i nagrade za zadatke.

oštrih snova nudi nekoliko varijanti tamnice:

Dongeons za solo prolaz - dizajniran za jednog igrača, ali treba napomenuti da su tamošnje bitke teže od bitaka na površini. Ovdje su Čudovišta jača, često imaju jedinstvene sposobnosti i napadaju u skupinama.

Grup tamnice (nisu osmišljene da ih dovršite sami) trebate okupiti grupu igračaka potrebne razine, zalihati se raznim napicima i hranom, a zatim možete krenuti u avanture.

Play Shards of Dreams, lik koji ima određenu količinu rubina može stvoriti vlastiti klan, ali može imati samo one koji pripadaju nekoj od stranaka (Empire ili Wasteland). Imajte na umu da ne možete prihvatiti igrača druge strane u klanu i također ga mijenjati dok ste u klanu. To se može učiniti tek nakon napuštanja klana.

Na kraju pregleda reći ću sljedeće: igra je vrijedna pažnje i registracija Shards of Dreama omogućit će vam da se udubite u ovaj svijet mašte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more