Oznake

Igra Shini

Alternativna imena: Shini geim
Ljubitelji samurajskih borbi, masivne PvP bitke i anime Bleach će osvojiti preglednu igru ​​Shini Game, održanu u japanskoj tradiciji stvaranja slika i akcija. Udružite se i postanite spasitelj stanovnika Seyrateyja.

Shini Igra: sve je počelo ovako ...

Čak su i heroji ponekad ozlijeđeni i trebaju oporavak. Naš hrabri čovjek dobio je dobar udarac i neko vrijeme ispao iz stvarnosti. Kad je došao, shvatio je da se ne sjeća mnogo. Da bi prevladao amneziju i oporavio se, morat će uložiti mnogo energije kako bi ponovno postao punopravni ratnik i oživio grad vodiča duša. Zapovjednik mu zapovijeda u svijet živih, gdje će se susresti s istinskim drugovima i prijateljima, kao i boriti se s neprijateljima i strašnim čudovištima.

Nakon što počnete igrati Shini igru, morate sastaviti tim vojnika, istražiti nove prostore, izvršiti mnoge misije i steći iskustvo s vještinama, poboljšati svojstva, dobiti oružje i nadograditi uniforme. U pumpanju će vam pomoći:

  • Akademija Shinigami
  • S S
  • Oružje
  • Pucaj Hogek i Rayatsu
  • Soul kamenje minirano u Events

Premještanje u parceli, dobit ćete darove, bonuse i moći ćete automatski tražiti trag.

Mi biramo heroja i stvaramo image

Svakom potencijalnom samuraju potrebna je registracija u Shini igri, nakon čega može postati jedan od tri heroja:

  • Kido je pravi intelektualac. Njegove analitičke i logičke sposobnosti već su moćno oružje kojemu se protivi neprijateljima.
  • Kiken zastrašuje protivnike, spretno manipulirajući mačem s dvije ruke. Mlad je, pametan i neumoran, što ga čini vrijednim ratnikom.
  • Reydzin fenomenalno posjeduje luk. Brzina kojom šalje strelice prema neprijatelju je nevjerojatna.

Pretvaranje u jednog od heroja, stvaranje njegove slike, pokušavajući na crte lica (oči, kosu, odjeću) i odjeću.

Proširite svoje okruženje kupujući likove u konobi ili dovršavajući zadatke. Uz dovoljno dostupnih pojedinaca, podijelite svoje uloge u timu radi bolje ravnoteže moći. Prvi red uzima glavni val agresora, drugi aktivno uništava neprijatelja, a treći - djeluje s magijom. Proučite svojstva svojih podređenih i prema njihovim karakteristikama pronađite pravo mjesto za njih u redovima.

borbi su popraćene čarobnim posebnim efektima. Sve se događa brzo, dinamički, a promjena krajolika nastaje zbog kretanja ratnika između svjetova. Heroji lete preko polja, prenoseći palicu u ofanzivu ili obranu. Pali ratnici iza njih ostavljaju krvave tragove, a ponekad bacaju artefakte: zanpako mačeve, vrećice sa srebrom, "pojaseve velikodušnih duša".

Uzmite nešto novca kako biste kupili korisne stvari u trgovini, omogućujući vam da brže pobijedite i zaštitite život. Asortiman se otvara postupno, jer povećavamo iskustvo i broj izvršenih zadataka.

Atraktivni aspekti igre

Prema priči,

Shini igra iPlayer nije daleko od izvornog izvora, koji ne može, nego zadovoljiti ljubitelje izvornika. Ispred igrača pojavljuje se šaren, raznolik i širok svijet, s jasno ucrtanom, trodimenzionalnom i koherentnom grafikom. Slike iz crtića uopće ne kvare dojam. Naprotiv, ideja autora je vrijedna odobrenja od strane igrača, koji mogu dodati još jedan biser osobnoj kolekciji anime igara.

Igračka preglednika omogućuje vam interakciju s pravim ljudima kroz virtualne likove, što bitke pretvara u natjecanje logike, brzine i taktičkog razmišljanja. Također je lijepo što svaki dan proveden u igri donosi novu nagradu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more