Oznake

Shogun: Total War

Alternativna imena: Shogun: Total War

Shogun: Total War - turn-based računalne igre, uz globalnu strategiju. Bilo je to prije izlaska igre, pokrenute za razvoj popularne video igre serije Total War. Tvrtka je razvila i izdao igru ​​tvrtku već uložio u igri i svim snagama duše od željene njezina priznanja. Igra Shogun: Total War se sastao njihova očekivanja, jer je u ovom trenutku ima mnogo korisnika i navijača. Možete postati jedan od njih, i nećete požaliti.

Čitajući ovaj pregled i gleda na igri Shogun: Total War videa i pregledao snimke, možete posjetiti stranicu i igrati Shogun: Total War skinuti. Ovdje će vam doći pomoći program dostupan na vašem računalu.

Igre Shogun : Ukupno rat to igranje znači vaše taktičke bitke u stvarnom vremenu. i dok radite jednu od najvećih klanova feudalnog Japana. Igra događanja odvijaju Sengoku-jidai, koja pada na početku 1530. Vaš glavni cilj u igri - kontroli klan u obavljanju borbenih operacija kako bi se postigla titulu Shoguna.

Svaki klan zauzima velik dio teritorija države Japana, koji je u to vrijeme pod prijetnjom odvajanja i susjedne Ostravi.

Igra ima svoj izbor tih sedam klanova: Shimazu, Mori, Oda, Imagawa, Takeda, Hôjô, Uesugi.

Također u igri Shogun : Ukupno rat prikazani takvi likovi su u stanju provoditi tajnim operacijama na strateške karte. Oni su pozvani zastupnici, oni su:

  • Poslanik;
  • Shinobi,
  • Ninja;
  • Geisha;
  • Svećenik - katolik.

Poslanik - bez otpora može kretati kroz neprijateljski teritorij. Odgovoran za diplomatskih odnosa između klanova. Slaba prije nindža i gejše.

Shinobi - je špijun. Lako se seli na neprijatelje i izvješća teren pokretima vojske i svih nesreća. Slaba prije nindža i gejše. Može se izvršiti.

Ninja - ova vrsta ubojice. Njegova svrha je uglavnom viših položaja. Ranjiva na druge nindža i gejše. Može se izvršiti ako u neprijateljskom teritoriju. Ako je posao automatski ne umiru.

Geisha - profesionalni ubojica. Kombinira sposobnosti i Shinobi Ninja. Čak i ako ne i potraga, to još uvijek nije vidljiv, a ne umrijeti. Slaba prije ninje i gejše. No, u slučaju nindzyay imati priliku da preživi, ​​a ne od udaraca gejše.

Svećenik - katolik - smanjuje lojalnost Enemy Territory pokrajinama. Dok je u porastu na svom teritoriju. Može li se utjecati ninja ili gejša.

Uz pomoć tih heroja mogu postići svoje ciljeve brže.

Igra Total War Shogun predstavili u dobrom kvalitetu grafike, nije moguće sa najboljom kvalitetom detalja. Glazba, koja nije ništa manje važna za gameplay, također ima dobru formu.

Možete skinuti Total War Shogun i ne troši vrijeme i dovesti vojsku započeti bitku za priznavanje svoj klan. I ne zaboravite da se savjetuje igru ​​Shogun: Total War prijatelje.

Sretno gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more