Oznake

Silent Hunter 5

Alternativna imena: Silent Hunter 5

Zahtjevi sustava:

Procesor: Intel Core 2 Duo 3. 0G GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 10 GB

Silent Hunter 5 - stimulatorskim pomorske bitke, u kojoj igrač dobiva priliku da se osjećaju kao kapetan podvodni borbenog plovila. Peti dio poznatog serijala, nazvan Silent Hunter 5 poznat je kao i njegov prethodnik, tri glavne komponente - prisutnost potpunosti ponovno uspostavljena na temelju stvarnih uzoraka njemačke podmornice flote, u najširem skali od akcije, kao i punom težinom geypleya urođenog jedini pravi simulator. Igra Silent Hunter 5 uzima u obzir sve moguće faktore koji su potrebni kapetan podmornice tijekom Drugog svjetskog rata. Većinu vremena ćete potrošiti za skeniranje podvodne dubine u potrazi za potencijalnog neprijatelja i pokušati gledati na površinske ratne brodove u neprijateljske flote, tako brzo torpedni napad da ga stavite na dno.

Šetajući pretincima

Game Silent Hunter 5 ima priliku osobno promatrati postupke vaše posade. Ova opcija je dostupna, počevši od trećeg dijela, međutim, svi kutovi svoje podmornice bili dostupni za gledanje. Sada ste u ulozi kapetana može se šetati pretince u brodu i vidjeti za sebe moral svoje ekipe jer oni pripremili za nadolazeće napada, ako nema umor ili nezadovoljstvo. Igra Silent Hunter 5 će omogućiti čak i male održati dijalog s članovima tima, gdje možete naučiti na jednostavan razgovor o zdravlju svoje supruge pomoraca, pisama od voljene osobe, i tako itd. No, ovo nije zabava od najvažnijih u igri i cijeli brod može proći od torpeda sobi na repu može biti par minuta, a teme za komunikaciju s mornarima i časnicima brzo početi smetati, pa fokus stoji izravno na upravljanje broda i obavljanje zapovijed Problemi flote.

Usklađenost

U Silent Hunter 5 će odigrati veliku ulogu ne samo odnose unutar tima, ali i osobne kvalitete svakog od članova posade. Silent Hunter 5 igra vam daje priliku da daju naloge izravno na svakog člana tima, ali i pregled popisa na poseban set prednosti svakog od časnika i muškaraca. Mornari torpeda pretinac se puni brže, brže se izvode manevre mehaniku i akustiku na većoj udaljenosti može prepoznati potencijalnu metu. Za razvoj ove značajke će morati napraviti posebne naočale koje Silent Hunter 5 će biti nagrađeni za uspješno izvršenje svojih dužnosti kao kapetan za djelovanje i izvršavanje zadaća misije.

Plot

Tema kampanja počet će za vas u rujnu 1939, jedan dan nakon početka Drugog svjetskog rata. Glavni junak priče će biti poručnik Oscar Entvikler. Prva misija u igri će biti za vas prolog, osposobljavanje i priča o ranim danima rata veliki podvodni sukoba. Sljedeće što očekujem ozbiljne suzbijanje radnim danom podmornice kapetan njemačke mornarice, gdje će obavljati borbene ophodnje, napasti konvoje s aparata, oduprijeti podmornice saveznike. U raznim postavkama igre, gdje možete povezati sebi brojne mogućnosti kontrole, prevođenjem s ručnog na automatski način rada.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more