Oznake

SimAgri

Alternativna imena: SimAgri

SimAgri Igra je online simulator i jedna od najboljih igara na farmi. U ovoj igri ćete morati razviti svoje farme, briga za različitim kulturama.

U igri SimAgri registracije je vrlo jednostavan. Da bi se prijavili u igri SimAgri morate dokazati sljedeće:

1) Unesite svoje korisničko ime i lozinku.

2) Dajte nam svoju email adresu i server na kojem želite igrati.

Igra SimAgri što možete odabrati jedan od nekoliko aktivnosti koje su vezane za poljoprivredu

- Izbor: Možete odabrati jednu od nekoliko vrsta i pasmina. Goveda, svinje, koze, ovce, zečevi, kokoši, biserka, American Buffalo, koje morate voditi brigu o svakom danu.

- Uzgoj: Možete odabrati rasti pšenica, kukuruz, repa, soja i još mnogo toga. A isto tako, na primjer, možete isprobati voćnjak sa stablima jabuka.

- FWF: FWF agrofirmovye znači rad. Nudite usluge drugih poljoprivrednih aktivnosti poljoprivrednika kao sjetve, oranje, gnojidba i još mnogo toga.

- Transport: Možete postati nositelj izvođača. Vi ćete kontrolirati svoj kamion ili druga prijevozna sredstva.

- Trgovaca Poljoprivreda: poljoprivredne opreme koju prodajete na drugim poljoprivrednicima. Kupiti, prodati, popraviti, najam opreme.

- Stoka Center: Bit ćete odgovorni za provođenje umjetnog osjemenjivanja za drugim gospodarstvima. Morate pronaći najbolje uzgoj životinja, sjemena uzorci sijati stoku.

- Poljoprivredna zadruga: Vi kontrolirate poljoprivrednu zadrugu, nudi zemljište za ostale poljoprivrednike pod ugovorom za kupnju i prodaju hrane i bilja, kroz suradnju.

Počnite SimAgri Igrate kako slijedi:

1. Prvo što je potrebno da se pretplatite na Simagri. Pretplata je besplatna i traje manje od par minuta. Nakon što se registrirate, možete početi igrati odmah.

Jednom kada ste prijavljeni, prvi korak je da odaberete mjesto gdje će opremiti svoje farme. Da biste to učinili, odaberite regiju, a zatim i Odjel / pokrajinu.

Možete kupiti kuće, domaće životinje, strojevi, zemljište, itd. A onda se početi upravljati svojim farme.

Također možete kupiti poseban Simpass, koji će vam dati prednosti i nove mogućnosti koje će optimizirati virtualnu farmu.

Možete odjaviti u bilo koje vrijeme. Vaš račun će biti zaustavljen, a svi podaci su izgubljeni. Osim toga, ako su programeri u igri ćete prevaru, više računa, vaš korisnički račun bit će izbrisani, bez obzira na to da li ste imali Simpass ili ne.

SimAgri online igra temelji se na načelu, kao i sve druge farme. Morat ćete kupiti životinje i biljke, briga za njih, žetve i napraviti profit.

Prijavite SimAgri u igri besplatno, poboljšati svoj posjed, igrati pošteno, i dolaze pobijediti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more