Oznake

SimCity 4

Alternativna imena: SimCity 4

Procesor: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Grafička kartica: Direct3D 7

SimCity 4 - popularni urbanistički simulator, koji je postao četvrto mjesto u jednom od najtrajnijih strateških serijala na tržištu računala. SimCity 4 igre imaju širok popis mogućnosti gdje igrač dostupan terraforming stvoriti povoljniju platformu za izgradnju grada ili jedinstveni krajolik koji razlikuje svoj grad od svih ostalih. U SimCity 4, možete podijeliti grad na posebnim dijelovima i oblik područja - stambena naselja, poslovnih centara, industrijskih područja i osiguravaju socijalnu sigurnost, prijevoza i komunalnih sustava za stanovnike vašem gradu.

Načina igre

Kao i prethodnih obroka za serije igri SimCity 4 može ponuditi nekoliko različitih načina prijenosa, imaju zajedničke značajke, ali vrlo različit popis mogućnosti. Cijeli gameplay u SimCity 4 je podijeljena u tri glavne faze - bog mode, način rada gradonačelnika i SIM. U SimCity 4 bog mod omogućuje promjenu terena površinu, gdje će izgraditi svoj grad, planine i usporediti podigne šumu i pustiti odvod rijeku. Nakon formiranja mjesto za vaše metropole i granica naselja sa susjedima, da ćete biti u mogućnosti da se početak gradnje u načinu rada gradonačelnika. Anytime SimCity igra će vam omogućiti da hodaju okolo vašem gradu kao pojedinačnog građanina, koji će trebati izraditi jedan lik, sim koji će živjeti u svom gradu i uživati ​​sve povlastice koje ste stvorili.

Građevine u SimCity

Izbor igrača tu je širok popis zgrada različitih uzrasta i arhitektonskih stilova i poznavatelj možete naći ovdje, a art deco i neo-romaničkom stilu, pa čak i američki obrt stilu. Osim toga, ovdje možete naći mnoge poznate građevine od velikih gradova u svijetu, kao što su San Franciscu i Los Angelesu. Svi oni sa zapanjujućom točnošću u trodimenzionalnih modela, koji su bili prva upotreba trodimenzionalne grafike u igrama u seriji. Grafika sustav omogućuje struktura što je bliže moguće povećati svoj grad i smatraju ih vrlo detaljno, a za to će biti moguće ne samo tijekom dana, ali noću, kada je izgled vašeg grada ispunjeno svjetlucavo svjetla i reklamnih natpisa kako će izgledati uistinu neopisiv. Sve to vizualna raznolikost zasićena atmosfera velikog grada upotpunit će čudo točno odgovara glazba i zvučni zapisi, gdje je mirno i opuštajuće glazbe ćete čuti zvukove svog života metropole.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more