Oznake

Grijesi Sunčevog carstva 2

Alternativna imena:

Sins of a Solar Empire 2 igra svemirske strategije u stvarnom vremenu. Igrači će u igri pronaći kvalitetnu grafiku, izvrsnu audio pratnju i mnoge zanimljive misije.

Razumijevanje svih zamršenosti igre bit će teško bez obuke, ali programeri su se pobrinuli da igri pruže jasne upute koje će pomoći početnicima.

Igrajte Sins of a Solar Empire 2 koju ćete započeti u teškim vremenima. U galaksiji se vodi rat između predstavnika nekoliko rasa:

  • Vasari su najočajniji ratnici na bojnom polju
  • TEC postaje sve jači svakog dana utakmice
  • Prvo pojavljivanje prijevare i osvetoljubivosti

Tako veliki sukob mogao bi cijeli prostor dovesti do ruba uništenja.

Svaka od rasa ima svoj jedinstveni stil upravljanja i vlastite borbene jedinice. Čak je i ekonomija vrlo različita. Stoga će vam svakako biti zanimljivo proći igru nekoliko puta i vidjeti tri različite priče čije će finale ovisiti samo o vama.

Tijekom igre dobit ćete jedinstveno iskustvo upravljanja ogromnim svemirskim carstvom. Odgovornosti u ovoj strukturi jasno su razdvojene. Carevi određuju put razvoja i ocrtavaju planove za kolonizaciju novih planeta. Borbeni zapovjednici zapovijedaju obranom i napadom i određuju ciljeve za napad. Naravno, oboje će vas poslušati. Osim toga, uključite se u vađenje resursa i istraživanje novih zvjezdanih sustava u potrazi za korisnim stvarima. Upravljajte bitkama u stvarnom vremenu. Igra uspješno kombinira strategiju u stvarnom vremenu i 4D strategiju.

Istražite nove tehnologije koje će vam otvoriti mnoge dosad nedostupne mogućnosti.Izgradite još neosvojive obrambene strukture.

Stvorite nepobjedivu flotu brodova koja se sastoji od tisuća jedinica. Kontrolirajte ih tijekom bitaka na galaktičkoj razini zahvaljujući novom 64-bitnom višejezgrenom motoru.

Mogućnosti igrača su praktički neograničene, odaberite s kim ćete biti saveznici i s kim se boriti. U novom dijelu igre dodane su mnoge opcije za taktike i strategije igre koje su dostupne igraču.

Možete igrati jednu od lokalnih kampanja po svom izboru ili se boriti protiv pravih protivnika na mreži. Podržane su sesije s do 10 igrača, od kojih se svaki može nalaziti na drugom dijelu svijeta. Za online igranje potrebna je stabilna internetska veza.

Također smo se pobrinuli za one koji možda žele modificirati igru po svom ukusu ili kreirati vlastitu kampanju. Postoje prikladni alati za izradu izmjena. Možete čak napisati dijalog i integrirati ga u igru ili promijeniti ravnotežu prema vlastitoj želji.

Ako volite svemirsku strategiju, budite oprezni dok igrate. Lako se zanijeti i provesti mnogo više vremena u igri nego što je planirano. Ovo savršeno pokazuje koliko je ova igra zanimljiva.

Sins of a Solar Empire 2 besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na službenoj stranici ili na Steam portalu.

Instalirajte igricu odmah i počnite osvajati galaksiju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more