Oznake

Skyburg

Alternativna imena: Skayburg

Skyburg je nova riječ za virtualni svijet igara

Ruska ruska tvrtka Awesomatic Games je još uvijek nova u stvaranju MMORPG igračaka, ali je već stekla obožavatelje koji su voljeli igru ​​Skyburg. To je doista stiliziran, karizmatičan proizvod u stilu parnog punka, u kojem je najvažnije prijevozno sredstvo brodski brod, a znanstvenici eksperimentiraju s magarcima s psihotropnim sposobnostima.

Prije nego otvorite svijet letećim gradovima, mutantima i zombijima nakon apokalipse, ali koji je prikazan ne u mračnoj atmosferi, već s humorom iu crtanom stilu nacrtanih stripova.

Igrači čekaju jake protivnike, nevjerojatne opasnosti, a da bi ih pobijedili, potrebna vam je vlastita flota. Krhke djevojke, rock gitaristi, klizači, biciklisti izlaze na bojno polje s teškim palicama, nunčakima, topovima. Čeka vas:

 • Bitke
 • Torgovlya
 • Redoviti izleti izvan gradskih granica
 • Podarki
 • Kvesty
 • Izdvajanje i drugi poslovi

Pa, koja je tvoja snaga?

Ovisi o vama, možete li proći kroz Jezero smrti, prepuno strašnih zombija i izbjegavati smrt. Ako su u gradu Skyburgu protivnici jednaki po snazi, onda izvan njega trebat će vam maksimalna sreća i životi kako bi nametnuli vrućinu zlih duhova.

To pobijediti svaki detalj je važno: koliko vojnika su zaposlili, kako su smješteni na mjestu, što vještine za korištenje. Da biste se igrali u Skyburgu, ne morate se pridržavati pravila ponašanja koje je utvrdila radnja. Sve su vaše odluke. Čak i ako trebate izvršiti određeni zadatak, samo vi odlučujete kako ćete to učiniti. Nakon okršaja, pogledajte u detalje koji su gubici neprijatelj pretrpio, što ste, i odmah oporavio trofeje može se vidjeti. Ali budući da su vaši protivnici pravi igrači, bit će Skyburg registracija koja će vas pretvoriti u stanovnika nebeskog grada Skyburg.

Odaberite točke obrane i raspodijelite jedinice na bojištu: magarce, rock gitariste, televizijske robote s propelerima, žele i troje oči i druge. Kada je dan signal do početka bitke, više ne možete kontrolirati znakove i promijeniti nešto. Oni će djelovati neovisno, a vi samo promatrate situaciju, ne možete ništa promijeniti, čak i ako vidite svoju pogrešku u usklađivanju snaga.

valuta nebeskog života

Bez zlatne rezerve bit će teško oduprijeti se protivnicima, a jedna od važnih točaka koje treba slijediti je zaraditi pecivo. Ulaskom u igru ​​svaki dan dobivate bonus koji se svaki put povećava. Ako prvi dan na vašem računu padne za 250 jedinica, iznos će se povećati: 500, 1100 Bit će i bonusa za pobjede u bitkama, ali gdje ih mogu potrošiti? Nadograđujući svoj zračni brod, učinit ćete ga pravim ratnim čudovištem. Korisno je kupiti sve vrste posebnih sposobnosti, na primjer:

 • iscjeljujuća sila za iscjeljivanje vlastitog sastava
 • Snažni zračni napad
 • Minimalni ili maksimalni napad
 • Energiyu
 • Dodatni Life

par lijepih riječi IPlayer

Skyburg je dizajniran tako da se može reproducirati, uz računalo, na tabletima i mobilnim telefonima. Programeri nastavljaju ispravljati pogreške, stalno poboljšavajući proizvod i radeći u budućnosti. Može potrajati neko vrijeme, a strategija preglednika dopunit će se novim znakovima i značajkama. Ali sada je prekrasna. Lijepo je da ne morate dugo razumjeti značajke i upravljanje, registrirati se, ući i igrati se na vaše zadovoljstvo. A tu je i nešto za uživanje: prekrasna grafika, izvorni stil, razne akcije, nenametljiv humor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more