Oznake

Skyrama

Alternativna imena: Skayrama

Skyrama Game Online - free airport simulator, gdje postaje direktor vlastite zračne luke.

Za igranje Skyrama, morate imati sistemske zahtjeve:

Minimum:

• Operativni sustav Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• CPU Pentium © III, 1,6 GHz ili (Mac OSX) kompatibilno računalo;

• Video Card 16 MB, 32 MB ili više;

• Memorija 265 MB RAM, 512 MB RAM preporučeno;

• Flash Player Adobe / Macromedia Flash Player verzije 9. 115. 0;

• Internet Explorer od verzije 6 i Firefox s drugom verzijom.

Preporučio:

• Operativni sustav Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz;

• Memorija 2 GB ili više;

• grafička kartica NVIDIA GeForce 8800 series ili ATI Radeon 4800 Series, 512 MB.

Skyrama online igra ne zahtijeva download i instalaciju, samo trebate proći Skyrama registraciju. Pridružite nam se u igri Skyrama je sljedeći:

1. Unesite nadimak - ime pod kojima možete igrati.

2. Unesite lozinku i ponovite.

3. Navedite e-mail.

4. I prihvatiti uvjete dogovora korisničkom i postati registrirani igrač.

Nakon dovršetka prijave Skyrama, odgovoran je stvar za napraviti - izgraditi vlastitu zračnu luku!

Igrajte online igre Skyrama ne samo zanimljiva, ali čak i korisno, jer ovdje zadeystvuete sve njegove organizacijske sposobnosti. Nema ograničenja i ograničenja za razvoj zračne luke - besplatno u svojim fantazijama.

Morate izgraditi uslugu kutije za zrakoplove i terminala za putnike. U Skyrama online sve se temelji na načelu suradnje između igrača - će biti u mogućnosti organizirati letove jedni druge i razmjenu roba. Zračne luke u posjetu prijateljima i pozivajući ih da posjete svoj može pretvoriti svoje zračne luke u najvećeg prometnog čvorišta!

Igra ima veliki izbor zrakoplova i krajolika. Za svoj ukus i dekor opremanje razviti dizajn koji će dati maksimalnu individualnost vlastitu zračnu luku. Uređenje raznih zgrada u zračnim lukama i šarene predmete će privući pozornost novih putnika.

U Skyrama svakako zabavno igrati. U početku, vaša zračna luka je vrlo mala i vrlo razvijen - to nema zgrada, nema infrastrukture, a samo jednu pistu. Tijekom igre, glavni cilj je da se to pretvorilo u veliku međunarodnu zračnu luku u obavljanje različitih zadataka.

Sa samo jednim pistu, treba osigurati da je uvijek bio slobodan. Samo je sletio odmah treba otpustiti traka za drugim u tijeku slijetanja. Nakon slijetanja drugi avion, dobiti malu naknadu, koja se kasnije može ulagati u stjecanje više modernih zrakoplova. Čim zaraditi dovoljno novca, pogledaj u trgovini, gdje postoji mnogo novih zrakoplova.

Također, osim za uporabu u igri zaradio novac, imaju priliku da koriste svoj novac. Da biste to učinili, trebate samo ih prevesti u igri. Dakle, imat ćete novca ne samo za izgradnju novih luksuznih objekata, ali i za izgradnju parkirališta i autobusnih stanica.

Kad ste završili izgradnju svih potrebnih objekata i zaasfaltiruete pisti, morat će pronaći načina za privlačenje putnika. Jedan od takvih metoda je izgradnja svijetle nevjerojatna građevina. U postizanju uspjeha putnici imaju ključnu ulogu, pa je svaki mogući način da ih dovede u zračnoj luci.

Igrajte online igre Skyrama nikada biti dosadno - uvijek postoji puno učiniti: morate dostaviti za sve zrakoplove za obavljanje njihove inspekcije, kontrole utovara i istovara prtljage, pripremiti zrakoplov za sljedeći let ...

Vrlo je zanimljivo promatrati osobni život junaka - moći će se saznati tko je započeo sljedeća nove kontrolere i zašto pilot posvadio s višeg stjuardesi.

Online igre Skayrama dopustiti zabaviti i potrošiti svoje slobodno vrijeme. Upustite se u najudaljenijim malo krajeva planeta - idu u nebo i osvojiti nove visine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more