Oznake

Nestabilnog razdoblja

Alternativna imena: Dark Ages World

Teškim vremenima online - je multiplayer online role-playing game.

Nemirnim vremenima Online igra ne zahtijeva skidanje. Trebat će vam samo pristup internetu i minimalne sistemske zahtjeve - Dostupnost preglednika.

Teškim vremenima Registracija je jednostavna i neće vam dugo trebati. Da bi se početi igrati nemirnim vremenima morate biti registrirani

1. Morate upisati ime i prezime.

2. Morati unijeti svoju zemlju i grad.

3. U ovom trenutku, trebate odrediti svoj spol.

4. Unesite svoj broj ICQ.

5. U ovom trenutku, morate navesti nekoliko karakteristika o sebi.

6. Napišite gdje ste naučili o teškim vremenima online igre.

Ali provjerite nemirnim vremenima u igri nakon navedenih podataka ne postoji kraj. Dalje, trebat će vam:

1. Dajte nam svoj trenutni e-maila.

2. Unesite svoj datum rođenja.

3. Napišite grad u kojem je rođen.

4. Dođite s dva pitanja koja će biti predstavljena na vas u procesu lozinka za oporavak, također će morati navesti odgovore. Pokušaj da se s takvim osjetljiva pitanja, da se lako može ih se sjetiti, a drugi od njih nije pogodio.

5. U ovom trenutku potrebno je da se s lika nadimak.

6. Navesti utrku svog budućeg karaktera.

7. Mislite na svoju lozinku.

Kad ste ispunili sve stavke teškim vremenima online registraciju i da će napraviti svoj novi lik, možete zaroniti u čarobni svijet ove igre.

Igrajte igru ​​online nemirnim vremenima može vam predstavnik takve utrke kao:

• Orci;

• Ljudi;

• vilenjaci.

Orcs - nespretni, ali vrlo jak, tako da oni ne spadaju pod ruku.

Ljudi - ne vrlo jaki i agilni. Oni su djeca sretno, sretno i uvijek ih prati, zaštiti ljude od mačeva neprijatelja i radi borbeni čekići štrajk smrtno opasno.

Vilenjaci - zauvijek mladi i bezbrižni Čarobna šuma čuvari. Oni nisu tako lako uhvatiti. Dance - stil njihovoj borbi. Postoje slučajevi kada je protivnik na njegov posljednji dah pada na tlo, a elf ratnik bez ogrebotine.

Nemirnim vremenima online igra ima tri vrste zanimanja

• resursa;

• trgovina;

• proizvodnju.

Poluvremena bilo koje od ovih zanimanja će vam pomoći da zaradite novac igre.

Igrajte igru ​​online teškim vremenima možete, obavljanje različitih zadataka potraga

• zajedno s prijateljima pobijediti čudovišta su oteli djevojke;

• prođe mazes, prikupljanje različitih artefakata;

• napadači tukli čudovišta mjesto.

Ako ste uspješno dovršili ovaj zadatak, provjerite da li dobiti bonus u obliku iskustva, virtualni novac i resurse koji će biti koristan za vas u budućnosti prolazu igri.

Igra također uključuje tri uvjet razmjera borca ​​

• Zdravlje - pokazuje razinu svog života;

• umor - utječe na ponašanje lika u borbi. Više se umorite, manje ćete biti u mogućnosti da izvrdati puše i pada na neprijatelja;

• mana - to ljestvica pokazuje broj dostupan za vas mana.

U teškim vremenima što ću igrati u svijetu gdje je svaki lik je igrač živi novi život, pronalaženje svoje ciljeve i načine da ih postigne. Koji god način se odlučite, uvijek postoji netko tko će vas premjestiti na svoj način, ali budite sigurni da odgovaraju oni koji će biti tamo u pravom trenutku će pokriti leđa.

Hajde, biti dobrog raspoloženja! Biti nepobjediv ratnik, talentiran obrtnik ili trgovac sretni. Odaberite sajam zapovjednika koji će vas dovesti u boj, ili luta svijetom sama. Pokušaj pljačke na cestama, ali ne zaboravite da su putnici mogu biti jači od vas. Izravnati neprijatelja svog klana s prašinom i učiniti ih pitati za milost. Ne zaboravite poklon diplomatu, što je korisno za vas, tako unosan savez s bivšim suparnicima. Također igrajući teškim vremenima dobiti dobri prijatelji.

Ovaj svijet obuhvaća mnoge tajne, a svi oni su za vas čeka u nepreglednim nemirnim vremenima. - Vaš je zadatak odabrati svoj vlastiti put i slijediti ga. Sretno vam!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more