Oznake

Sniper: Ghost Warrior

Alternativna imena: Sniper: Ghost Warrior

Igra Sniper: Ghost Warrior - računalne igre programeri iz Varšavske City Interactive, koji su izdali u svjetlu početkom ljeta 2010 Poljska tvrtka je napravio vojnu strijelac iz 1. osobi. Ovdje ćete vidjeti prekrasne specijalne efekte, a učinak njihove prisutnosti na zaslonu. I to je vjerojatno zbog činjenice da su programeri uzeti svoju igru ​​na prilično pametne motor Chrome Engine 4.

Tvoj lik - elita američkih oružanih snaga, snajperist, super-pro, koja ga je bacila u neprijateljske redove, nego u nekoj dalekoj zemlji. Snaga je u ovoj zemlji oduzeti od strane vojske. Obični ljudi protiv vladajuće hunte naoružani, a oni bi trebali pomoći naš snajperista. I moram reći da je za takav zadatak developera u Sniper: Ghost Warrior kom postaviti dobar gameplay. To je dobro osmišljenog kontrolirati glavni lik, a to vojna akcija igra je vrlo važno. Uostalom, bez obzira na misiju niste izvodi, dok vaš protivnik je uklonjena potajno, s najvećim udaljenosti. Pa, to je bilo malo tajnoviti. Ali uvijek prođe sve zadatke u "stealth", prolazi sve neprijatelje nezapaženo uspjeti. Ponekad, vaš lik će jednostavno biti u kratkom spoju za početak borbe. Morat ćete podijeliti s interventna policija uništi neprijatelja u različitim zgrada i objekata. Osim toga, programeri su radili vrlo cool misiju, koji ne treba da se uništi jedan neprijatelja, ali više protivnika odjednom. Dečki iz Gradskog Interactive je učinio sve kako bi se olakšao postupak izvršenja takvih misija, obilježavajući na određeni način ciljeve koji moraju biti uništene na prvom mjestu, a koji poslije. I to nije nužno da je primarni cilj bio blizu napadača. Dakle, ako se odlučite na Sniper: Ghost Warrior preuzeti i instalirati na svoje računalo, pobrinite se da se takve misije će biti važno da se "maknuti" tu borac koji je negdje u dubini pristupa, ali u isto vrijeme stajao pokraj s "tipka za paniku." Različite misije (šesnaest ih je u igri), koju će razviti taktiku na određenu situaciju. Jedan taktika je da se, ako je potrebno, da uništi vođu neprijatelja, ako je potrebno, druga taktika potkopavanja vojne objekte ili zgrade, a posve drukčije treba djelovati, ako će biti dio slijetanja stranke, prošavši u dubokoj pozadini neprijateljskog tabora neprijatelja.

Da bi se Sniper: Ghost Warrior igru ​​i obavljati sve poslove postoje četiri vrste snajperskih oružja. Pucati od tih pušaka trebali biti u mogućnosti. Jer, kako bi se ostvario cilj će morati uzeti u obzir putanju metka čineći korekciju za brzinu i smjer vjetra, dobro i na gravitacijskom komponentu.

Glavno oružje igra razne vrste snajperske puške, gužva oružje, eksplozivi, itd. § U igri postoje 4 vrste snajperske puške. Prema programere, putanja zrna izračunava se nakon usklađivanja vjetra i gravitacije. Zanimljiva stvar: čim pogodila svoj cilj - kamera odmah početi provoditi metak leti daleko! Tu je još uvijek glavni lik u arsenalu eksploziva i oružja za blisku borbu.

Ako još uvijek ne mogu odlučiti da li treba Sniper Ghost Warrior preuzimanje, zatim upišite u search bar svog preglednika da biste vidjeli Sniper: Ghost Warrior video. Na internetu postoji mnogo prikolice i recenzije ove igre. Nakon gledanja ovih videa, što bi bili sigurni da je igra Sniper Ghost Warrior se isplati probati u svojoj ruci.

Sretno! Go for it!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more