Oznake

Sniper: Ghost Warrior 2

Alternativna imena: Sniper: Ghost Warrior 2

Igra Sniper: Ghost Warrior 2 - nastavak video igre Sniper: Ghost Warrior, izrađen od strane iste tvrtke u Varšavskoj City Interactive u vojnoj pucač žanra iz 1. osobi. Napustio igru ​​Sniper: Ghost Warrior 2 pc tri godine nakon svog prethodnika u početkom 2013. Lokalizacija na području Ruske Federacije je tvrtka "Novi Disc".

Polish programeri su otkrili malo niša okupirale igri. Igrači koji su strastveni za pravi snajperskom vatrom, zapamtite snagu dvije ili tri utakmice, koje pružaju stvarne balistika. Taj netko je kao, može skinuti Sniper: Ghost Warrior 2 i postati snajperist elitnog momčadi stvoren za specijalne operacije uništiti Loša stričevi, bez obzira gdje se u svijetu žele provesti njihovi poslovi loše.

Za razliku od svog prethodnika, trenutna igra Sniper Ghost Warrior 2 predviđa misije nisu izmislili neku tropsku zemlju, ali sasvim specifičan u Sarajevu, na Filipinima i Tibeta. Prema geografskom položaju akcije održat će se ne samo na brdovitom terenu ili u urbanim područjima, ali također u džungli.

Sve ove lokacije je nevjerojatna pogled na vrhuncu grafu. To nije slučajno. Nakon što je prvi dio poljskih snajperske pucnjave je prodao tri. 000. 000 primjeraka, može priuštiti da kupi za Sniper: Ghost Warrior 2 je napredniji engine CryENGINE 3. I ova činjenica automatski poboljšati AI, mogli izračunati ponašanje neprijatelja znatno složeniji formulama.

Ako počnete u Sniper: Ghost Warrior 2 play, možete se upoznati sa sljedećim znakovima:

• K. "Sandman" Anderson - protagonist, ima čin satnika, specijalitet snajper izviđač, je squad elitnih marinaca "Force Recon". Besprijekorno posjeduje lovačke i snimanja vještine, učio ovu od rane dobi.

• K. Meddkos - Gunner u Sarajevu, izdajnik. Umire na kraju igre.

• Diaz - CIA. Topnik.

• Gomez i Wheeler - likovi u drugom planu.

Da bi odlučiti hoće li igrati u ovom snajperist snimanja simulatoru, možete potražiti na internetu o igri Sniper: Ghost Warrior 2 videa. Nakon gledanja brojnih videa sa recenzijama i prikolice igri, možete vidjeti za sebe da je drugi dio poljskih snajperske pucnjave radio puno bolje nego prva. Osim toga, osim što ovdje je proveden u potpunosti realan balistika gađanje u Sniper: Ghost Warrior 2 se može koristiti 6 snajperske puške, noćno gledanje, gužva oružje, razne eksploziv, naočale i tako termalne imagers itd. Mnogi igrači koji su ljubitelji snajperskih simulatori svidjet će se takav ozbiljan pristup toj pucnjavi, kada je potrebno uzeti u obzir ne samo težinu, ali i brzina i smjer vjetra, lokacija, igrač disanja, udaljenost do cilja. Te i druge pojedinosti u igri može se naći, ako idete na igre službenoj web stranici http://www. Ag. ru/games/sniper-ghost-warrior-2, posjetite bilo koji igrač koji je bacanje sve sumnje i odlučivati ​​Sniper Ghost Warrior 2 skinuti i instalirati igru ​​na računalu potrošiti mnogo sati prolaz predložene programere misija.

Budite oprezni, pažljivi, točnije u izvršavanju zadataka, nevidljiv za neprijatelja i istovremeno odrediti.

Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more