Oznake

Soldier Front 2

Alternativna imena: Soldier Front 2

Soldier Front igra 2 je besplatna online računalna igra stil pucač. Ova igra - nastavak prvog dijela najpopularnijih igara na svijetu.

Engleski provodi u igri Soldier Front 2 registraciju. Za registraciju na Soldier Front 2. Morate provesti sljedeće preporuke:

1) Prijavite se igra Soldier Front 2, koristeći svoj traži bilo koju tražilicu.

2) Nakon toga, morat ćete kliknuti na gumb « Pjevaj do ». Nakon toga trebali pojaviti pred obrazac za registraciju igra Soldier Front 2. Na ovom obliku, također možete dati prioritet registraciju putem Facebooka (društvene mreže na internetu). U nastavku je opis standardnog upisa u igri.

3) Onda prva linija trebate unijeti vašu e-mail (vaša e-mail adresu).

3) Zatim unesite datum rođenja.

4) Zatim napisati kod koji se može vidjeti u sljedećem retku.

5) i na kraju pritisnite gumb kućicu « Pjevaj do i igraju ! . " Klikom ovo se slažete sa svim pravilima igre Soldier Front 2.

Igrati igru ​​online Soldier Front 2 odrasle osobe mogu ljudi koji su registrirani na mjestu igri. Također morate obratiti pozornost na zahtjeve sustava za igru:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - OS ( djeluje Sustav ).

Intel Pentium 4 ožujka. 0Ghz - CPU ( Procesor ).

2 GB - RAM ( RAM ).

NVDIA Geforce 6600 - GPU ( Video ).

Direct X 9. 0 - Zvuk (zvuk).

Soldier Front igra 2 Možete igrati sljedeće klase:

1) Delta Force formirana nakon brojnih terorističkih incidenata 1970 u SAD. Ova grupa je osnovana na temelju SAS .

2) Specijalne snage - on je bio formirana 1949. Ova grupa je Rus. Ona stvorena pod vodstvom Oružanih snaga SSSR Tijekom Drugog svjetskog rata.

3) SAS - osnovan u srpnju 1941 David Stirling u Velikoj Britaniji. U početku skupina je stvoren da se infiltriraju njemačke snage iz Sjeverne Afrike i napad sa stražnje tijekom Drugog svjetskog rata.

4) GIGN - Ova grupa je izrađen u France posebna radna skupina 1973 [_8_ ].

5) GAFE - je izvorno kreirana u 1986 kako bi se osigurala sigurnost na Svjetskom prvenstvu u Meksiku. Sada sastavni dio meksičke vojske.

6) UDT - Južna Koreja U naredba stvorena [_85_ ] 1955 . Oni podržavaju snažnu vezu s US Navy SEALs .

Game 2 online Soldier Front je prestižni online igre za one koji žele osjetiti vojnu bitku. Vi ćete se osjećati kao vojnik u jednom od najpoznatijih grupa na svijetu.

SF 2 igre - to je računalna igra za prave, hrabre gamere koji nestrashno susreću razne poteškoće.

Prijavite se računalne igre Soldier Front 2 živjeti i uživati ​​svoja dostignuća i napredak u igri. Uronite u nevjerojatan svijet Soldier Front 2 Online kao neporaženi taj vojnik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more