Oznake

Vojnici Inc: Mobile Warfare

Alternativna imena: Vojnici Inc

Igračići Inc Rat za ratne operacije radi rata.

Tvrtka Plarium stekla je slavu kao razvijen od vojnih i ekonomskih strategija, au svojoj zbirci ima sve više novih remek-djela. Vojnici Inc Mobile Warfare bili su nastavak igre"Sukob", a pušten je u 2013. godinu. Nova je serija stvorena korištenjem novih tehnologija. Simulacija lokacija i znakova dogodila se korištenjem poboljšane 3D grafike, a za animaciju, 3D skeniranje i snimanje.

Soldiers Inc Mobile Warfare možete preuzeti besplatno, ali neki dodatni troškovi koštaju. Za sigurnost kupnje u postavkama bolje je staviti lozinku, a ne reći nikome.

Suzhet igre.

Eventi se odvijaju 2037. godine. u zemlji koju su izumili autori Selva de Fuego, koji je u Južnoj Americi. Brojne trupe stadoše ovdje s jednim ciljem da dobiju formulu"Panacea"i da shvate kako je to opasno.

Creirano cjepivo Corporation"Phoenix", rekavši da će njihovo otkriće riješiti mnoge probleme. Njegov učinak na ljudsko tijelo je jedinstven, prikupljajući fizičke i mentalne podatke. Nakon što ste stekli prednost nad drugima, možete brzo preuzeti vlast, nametati vlastiti red i zapovijedati svijetu. Od davnih vremena mnogi su to tražili, a sada postoji prava prijetnja da će formula pasti u ruke zloglasnih zlikovaca.

Ako je izum znanstvenika, pravi rat se razvijao. Vlasti su se sudarile s lobijama, korporacijama, pobunjenicima, državnim i privatnim vojskama. Igrač odabire stranu i kreće prema odjeljenju za Selva de Fuego kako bi razbio logor na slobodnom teritoriju i razvio ga u utvrđenu bazu.

Verzija igre preglednika omogućuje vam preuzimanje vojnika Inc Mobile Warfare na vaše računalo. Neće se ni na koji način razlikovati od mobilne verzije, s istim karakteristikama:

  Features procesa igre.

 • Pronađeno za besplatnu igru ​​procesa
 • Pristup višestrukim jezicima
 • Izvrsna grafika s detaljima u 3D
 • Atraktivno borbeno djelovanje
 • Sudjelovanje u misijama
 • Kreocija saveza
 • Name za singl igrača

Game vojnici Inc Mobile Warfare zamjenjuje vojne operacije s trenucima predaha tako da možete obratiti pažnju:

 • Events Resources
 • Oil vojnika i opreme
 • Probna oprema
 • Za proučavanje web mjesta
 • Dijeljenje poslova

Uvijek biste se trebali sjetiti da neprijatelj stalno gradi vlastitu snagu. Kako bi se suprotstavio, trebate i brze tankove, zrakoplove velikih brzina, izviđače, borbene robote i dobro obučene vojnike. Ne zaboravite istražiti okolna mjesta. Zahvaljujući izviđanju, ne samo da osiguraš pristup bazi, već je moguće pronaći i naslage minerala ili pronaći predmemoriju važnih artefakata.

Važnu ulogu koju igra oprema vojnika. Vojnici Inc Mobile Warfare igra vam omogućuje da uspješno kombinirate dostupne stavke odora i oružja. Možete stvoriti učinkovit model gotovo neranjivog, mobilnog i taktički savršenog ratnika. Da biste postigli cilj, odaberite ono što će biti vaše ponašanje. Ponekad je bolje napasti, koristeći učinak iznenađenja. Drugi put, poželjno je braniti sebe, koristite značajke područja za sebe za dobro.

Game Soldiers Inc. preuzima aktivnu suradnju s drugim igračima. S nekim je potrebno sklopiti prijateljske sporazume i stvoriti saveze, drugi će se pretvoriti u žestoke neprijatelje. Također sudjelujete na turnirima, kompletnim zadacima i prolaznim zadacima kako biste dobili vrijedne nagrade za postignuća. Možda sve, glavna stvar je ne odustati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more