Oznake

Soldiers Inc

Alternativna imena: Soldiers Inc

Soldiers Inc - borba za vlast.

Soldiers Inc - strategiya Umijeće ratovanja, za one korisnike koji žele stvoriti vlastitu moćnu suvremenu vojsku i dobiti status vojskovođa i nenadmašnu mudrogo pravitelya. Posebnost ovom konkretnom preglednika multiplayer online igre je da se ljudi ovdje bore između sebe, nema orci i goblini imaju vojne baze, pješaštva, teških oklopnih vozila, zrakoplova i bez bajka znakove.

Vse radnja odvija u izmišljenom afričke zemlje. Postoje minerala i rijetkih resursa, a igrač koji može kontrolirati mine i moć, neće biti u mogućnosti da u potpunosti vladati svijetom. Međutim, nije sve tako jednostavno u ovom svijetu je ogromna konkurencija, korporacije i države, ne računajući lokalne skupine i bande, žele da biste dobili ono što žele. Dakle, samo pomno osmišljen strategiju za pobjedu, samo sagradio taktiku ratovanja i mudre dodjelu sredstava u okviru vojne baze će igraču omogućiti da se položaj, s kojom treba računati sa svim ostalima.

Igra Soldiers Inc je potrebna registracija proći to može biti samo pola minute, potrebno je da se s imenom u odgovarajuće polje adrese e-pošte i igra lozinku, u ovoj igri postoji procedura potvrdite adresa, odmah nakon ovih jednostavnih koraka, možete nastaviti na pozornici učenja.

Značajke Soldiers Inc.

Od prvi pogled, korisnik će vidjeti izvrsnu kvalitetu igre. To je jasno vidljiv sve pojedinosti i krajolici, čak i glatke površine prži sunce opalilo zemlju. Glazbeni aranžman snimljena u pozadini, daje raspoloženje i zvučni efekti nadopuniti realizam onoga što se događa na zaslonu računala.

Akcija u igri umjetnosti ratnih sukoba početi s prilično detaljnim uputama. Igra ima nekoliko resurse potrebne za razvoj:

  • Gorivo;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse su potrebne ove vrste resursa za početne građevinske tima, vojnim, sigurnosnim i resursa zgrada, s kojima će u budućnosti biti izgraditi i ojačati vojsku spreman suočiti protivnike.

U ranim fazama, programeri ne poštedjeti najvrjedniji igra valute - dijamanti, tako raspolagati njima je vrlo oprezan, jer na višim razinama oni će dobiti nije tako jednostavno, i oni svibanj potreba za mnogo.

Cilj igre stvoriti učinkovit i snažan vojsku da iskoriste kontrolu svih novih područja su bogata vrijednim resursima, ali igrači mogu birati druge načine da razviju svoje podjele. Bez rata Soldiers Inc. nije to, ako korisnik ne će se napasti, to će morati izgraditi snažnu obranu, ili da ide diplomatskim putem potpisivanjem ugovora za obranu ili nenapadanju.

U igri, osim pravih kandidata su ispred računala, a tu su i virtualne protivnike. Botovi su lokalne bande, ne ustručavajte se napada, iako su njihovi vojnici, a ne vrlo jaka, može donijeti nevolje.

Soldiers Inc igra sukoba s podjelom snaga - napadački i obrambeni. Što je vojska jačanje strategije ovisi o izboru igrača, ali je u stalnom nedostatka sredstava može se puniti u napadu na drugim osnovama, što igra agresivnije i zanimljivo, jer jednostavno nitko neće dirati. Još jedan prekrasan dar od developera bunkeru, moguće je sakriti vojnika i resursa, a nakon akumulacije snaga odjednom govoriti na protivnika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more