Oznake

Pjesme osvajanja

Alternativna imena:

Songs of Conquest je potezna strategija koja će se sigurno svidjeti svim ljubiteljima ovog žanra. Igra ima klasičnu grafiku, što joj daje šarm vremena kada su treći heroji bili jedna od najpopularnijih igara. Ovaj projekt je u mnogočemu sličan spomenutoj igri i ostalim igrama u nizu. U isto vrijeme, igra je u mnogočemu superiornija od svojih prethodnika.

Prije igranja Songs of Conquest odaberite frakciju koja vam se sviđa. Postoje četiri frakcije u igri.

  • ljudi Arleona s vitezovima i konjicom, ali postoje i neobične jedinice u ovoj frakciji, naime vile i šumski duhovi.
  • Stanovnici močvara Rana bore se za neovisnost protiv svojih tlačitelja. Kao što možete pogoditi, to su inteligentne žabe, kornjače, pa čak i zmajevi.
  • Lot nekromanti, znanstvenici i kultisti.
  • Barium plaćenika iz pustinjskih područja.
Za svaku frakciju dostupna je i kampanja od

priča.

Odabiru frakcije treba pristupiti pažljivo, jer je tijekom igre neće biti moguće promijeniti, a za razliku od drugih sličnih igara, ovdje nećete moći sastaviti vojsku koja će uključivati jedinice različitih frakcija. Možete samo pljačkati stanove bića drugih frakcija, ali nećete moći unajmiti ratnike. Slična je situacija i s neprijateljskim dvorcima. Nakon što zauzmete grad, imate dvije mogućnosti, spaliti ga i potom obnoviti ili namamiti stanovnike na svoju stranu. U potonjem slučaju, barake će djelomično raditi za vas, ali u njima možete angažirati samo vojnike svoje frakcije. Ovo nije najprikladnija opcija, jer je stalna prisutnost heroja u gradu često potrebna za održavanje reda. Ako govorimo o velikom gradu, onda postoji i treća opcija - okupacija. U slučaju velikih gradova, ova opcija je jedina. Postrojbe u gradu se ne mogu unajmiti, ali ćete dobiti resurse koje takvo naselje pruža.

Gradovi se mogu razvijati podizanjem razine zgrada i širenjem za više profita i više jedinica u vašem timu.

Dopunjavanje vojski u igri događa se svakodnevno, a ne tjedno. Stoga je vrijedno navesti sabirno mjesto kako ne biste svaki dan obilazili sve vojarne.

Način borbe je tradicionalan, ali ne bez razlika. Polje je podijeljeno mrežom šesterokutnih ćelija. Može imati prepreke. Ali postoji i inovacija u obliku brežuljaka. Nakon što zauzmu brdo, jedinica za metež dobiva bonus na svoje karakteristike, a jedinice dugog dometa povećavaju radijus napada. Prije bitke, možete postaviti jedinice na svoju polovicu polja, ovisno o vašim željama. Broj jedinica ovisi o razvijenom vodstvu heroja.

Prilikom napredovanja, heroj poboljšava jednu od vještina u svom arsenalu ili može naučiti novu. Svakih osam razina, možete odabrati posebnu moćniju vještinu.

Svaki heroj ima mjesta za inventar za opremu za kampiranje, amulete ili oružje. Ako ga pravilno opremite, možete povećati domet kretanja na karti ili povećati parametre obrane ili napada tijekom bitke.

Songs of Conquest se nažalost ne može besplatno preuzeti na PC. Ali igru možete kupiti na Steam Playgroundu ili na službenoj web stranici.

Ako volite ovakve igre, ovu nikako ne smijete propustiti! Zaronite u svijet magije i heroja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more