Oznake

Sonic Generations Nostalgija Edition

Alternativna imena: Sonic Generations Nostalgija Edition

Procesor: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Video Card: 512 MB memorije

Disk Space: 11 GB

Igra Sonic Generations je razvijen od strane dizajnera i programera iz Sege na 20. obljetnicu jednog od najpopularnijih likova u svijetu računala - jež zove Sonic. Sonic Generations pušten gotovo sve postojeće gaming platformu, a zemljište je nositi fanovima hrabri brzinu ježa na svim dijelovima serije igara, podsjećajući na svaki od njegovih pustolovina. Igra usmjerava protagonist u vrijeme svih prethodnih dijelova igre, počevši od prvog, u nekim se može putovati sama zadovoljiti.

Računalo putovanje

Važno je napomenuti da je razvoj igara za različite platforme imao neke razlike između konzole verzije, a onaj koji je izdan za PC. Pa, Sonic Generations PC ima niz značajnih razlika. Prvi je jednostavnu navigaciju kroz razine igre, svjetova, od kojih svaki može pristupiti s posebnom mjesto na Svjetskom razinama selekcije, vrlo podsjeća na početnim razinama prvih dijelova Sonic igre. Prva razina navigacije Sonic Generations je potpuno interaktivan, to može učiniti sve isto kao u svim drugim - Run, skakati, interakciju s predmetima oko nas, jedino što nije u početnoj razini, tako da su neprijatelji i možete kretati bez sigurno naići na drugom mutanta ili spustiti na šiljcima. U početku igre Sonic Generations nam daje gotovo bezbojno izbor svjetskoj razini, ali kako napredujete kroz boje da će postati svjetliji i da će otvoriti nove razine, noseći junak u klasičnom svijetu je Sonic, moderna, a kasnije je otvorio trećinu Svijet - Dreamcast ere.

Sonic Worlds

Sve tri igre svijeta razlikuju jedna od druge, ali zadržavaju atmosferu. Svaka od razine bilo koje od svijeta će se sastojati od četiri međusobno povezanih epizoda, a svaka razina će biti otvoren nakon prolaska prethodnog, i to ne smeta to što će svijet tretirati ovu razinu, igra ima strogu zapovijed. Nakon prolaza u suvremenom svijetu, kada Sonic možete osvojiti glavnu šef suvremenom svijetu Sonic otvoren i bonus Četvrti svijet, koji je manjkav mehanizam unutar kojeg protagonist mora okupiti sedam kaos smaragda. Kada sve kamenje će se prikupljati, a mehanizam je fiksna, možete pristupiti bitku s negativca sve svjetove.

Bonusi

U svakoj od tih djela bilo kojoj razini u igri će biti skriveni bonus Red Star prsteni koji će dati priliku za otkrivanje novih, prethodno neistražena vještine, povećati broj okretaja ili visine skakanja heroj ili dodati nove vrste napada, što je ne samo da rade za vas na putovanje . Trebali biste biti oprezni, jer položaj od pet njeguju prstenova otkrit ćete jednu od mnogih prijatelja Sonic, mali dijalog prije svake epizode. Nakon što prolazi kroz sve razine, igra se ne privodi se kraju, a prije igrača će otvoriti dodatne misije gdje se može ne samo tetris, ali i drugim likovima, obavljanje posebnih zadataka i dobiti neke dodatne nagrade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more