Oznake

Sonic & SEGA All-Stars Racing

Alternativna imena: Sonic & SEGA All-Stars Racing

Procesor: Pentium 4/Athlon 64 3. 2 GHz

RAM: 1 GB

Grafička kartica: GeForce 7600/Radeon X1300

Disk Space: 5. 2GB

Sonic Sega All-Stars Rasing - arkadna igra temelji se na avanturama jednog od najprepoznatljivijih igra znakova svijetu računala, Sonic jež. Racing Sonic nude nam se održati natjecanje između bilo koje od likova na igru ​​nizu bizarnih automobila i motocikla. Svaka od dostupnih likova će imati svoj ekskluzivni značajka koja se može primijeniti u prijavi Sonic Sega All-Stars. Sonic će se moći pretvoriti u Super Sonic, povećavajući brzinu i snagu svog automobila. Sonic trkaće igre, kao i druge popratne projekte, kao što su tenis i mnogi drugi, na temelju ideje o seriji, omogućuje druge strane pogled na jedan Prvenstva i najpopularnijih igara u povijesti interaktivne zabave.

Gameplay

Prije igri Sonic Sega All-Stars Rasing smo pokazati vrlo dinamičan i šarene video, gdje smaragdno džungli na različitim vozilima, zrakoplovima, automobilima, motociklima, letjeti prepoznatljive likove svih igara iz Sonic. Sljedeća Sonic Sega igra zove napredni izbornik gdje možete odabrati jednu od nekoliko mogućnosti dostupne rasa. Prvi od njih u Sonic Sega All-Stars će biti turnir koji se sastoji od nekoliko koraka, a oni s druge strane, kao što je klasična igra Sonic razine sastoje se od četiri zasebne epizode. Dom i cilj u svakoj fazi - zauzimaju top mjesta kojih je samo troje. Samo na taj način ćete biti u mogućnosti osvojiti prestižni pehar i idite na sljedeći korak, koji će biti zaključen do tada. Osim turnira, u glavnom izborniku možete odabrati druge verzije igre, pojedinačne utrke, pa čak i mogućnost kada možete na jednom računalu igrati sa svojim prijateljem.

Heroes

Svi likovi su poznata svakome tko je ikada igrao u jednoj od priča o high-speed Sonic jež. U igri Sonic utrka može igrati ne samo za pozitivne znakove, ali za notorne zločince. Tu se susrećemo sa starim prijateljima, kao što su dr. Eggman, repovi lisica, Ryu Hazuki, majmun Amigo, i sam Sonic i puno drugih likova iz svemira gaming tvrtka Sega. Svaki lik će biti upareni sa svojim vozilom i to će biti nemoguće zamijeniti. Tko su heroji će koristiti četvorci, a netko bi volio više nego mali avion. Važno je napomenuti da je u svakoj od Sonic Sega vozila će se razlikovati ne samo značajke svog pilota, ali jedinstvena kontrola.

Provjerite

Sonic Racing nisu vrlo složen i tvrdi da je prirodnost fizičkih modela, ali da nije potrebno za igrama ovog žanra. Važna stvar ovdje je pobuna boja i dinamična manifestacija, koja utrka u krovu. Sve utrke će se održati na najvećoj brzini, a vybudete konstantan pritisak na plin, pokušavajući učinkovitije ulazak u sljedeći red, zarađivati ​​bonus bodove ili privremeni ubrzanje. Uz svaku od pjesama će se dogovoriti okvire sa svim vrstama korisnih bonuse poput navođenja projektila, mina ili upravlja gasa. Jedan od najzanimljivijih načina igre vam omogućiti da obavlja mnoge jednostavne zadatke. Tu je nokautom utrka, prikupljanjem prstenje, galerija snimanje i puno više.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more