Oznake

Sinovi šume

Alternativna imena:

Sons of the Forest neobična detektivska pucačina s elementima horor filma. Možete igrati koristeći ovo računalo. Grafika je vrlo dobra, svijet izgleda realistično. Glazba stvara atmosferu misterije na pravim mjestima u radnji. Likovi su profesionalno izgovarani.

U misiji priče, vaš se junak nađe na otoku koji se smatrao nenaseljenim. Njegov zadatak je pronaći i vratiti milijardu izgubljenu kao rezultat zrakoplovne nesreće. Ali tijekom prolaza ispostavlja se da pronaći i vratiti novac neće biti nimalo lako, jer otok nastanjuju kanibali koji ne žele nešto pojesti sa svojim suputnicima i vama.

  • Istražite mjesto nesreće i pomozite preživjelima
  • Nabavite oružje i druge predmete koji bi vam mogli dobro doći
  • Proučavajte svijet oko sebe da biste razumjeli što se događa
  • Izgradite sigurno i zaštićeno sklonište
  • Ne dopustite da vas i vaše prijatelje ubiju krvoločni mutanti

Igra je prilično težak simulator preživljavanja u kojem ste vi i vaš tim stalno u potrazi.

Čeka vas puno bitaka s demonima i mutantnim humanoidima. Sustav borbe je napredan, ali mali trening na početku igre pomoći će vam da svladate početne vještine. Na mnogo načina, ishod borbe je određen oružjem. Koristite sjekire, noževe, pištolje pa čak i granate. Može se činiti da stvorenja koja obitavaju na otoku nemaju šanse protiv takvog arsenala, ali to nije tako. Morat ćete upregnuti svu svoju snagu kako biste pobijedili. Eksperimentirajte s različitim vrstama oružja dok ne pronađete ono koje odgovara vašem stilu igre.

Bit će vrlo korisno imati sa sobom dobar uređaj za rasvjetu. Na otoku ima mnogo tamnica koje možete istražiti, a to ćete lakše učiniti uz dobro svjetlo.

Ružno oružje, osim u borbi, bit će korisno i pri izgradnji skloništa. Sjekira je posebno korisna za obradu drva.

Sklonište može biti bilo koje veličine. Ako želite, možete čak izgraditi ogromnu vilu u kojoj ćete udobno živjeti i vi i vaši pomoćnici. Pobrinite se za najbolju sigurnost, pouzdana ograda oko kuće sigurno neće biti suvišna.

Igranje Sons of the Forest ne preporučuje se maloljetnicima i dojmljivim osobama. Mnogo je nasilnih i šokantnih scena.

Krajolici su prekrasni i izgledaju stvarno ako računalo na kojem se igra igra ima dovoljno performansi.

U potrazi za istrebljenjem demona, ne zaboravite na hranu, berite bobice, lovite i pecajte. Programeri su pokušali učiniti proces preživljavanja što bližim stvarnosti.

Igra mijenja doba dana, pa čak i godišnja doba. Važno je nabaviti dovoljno drva i namirnica prije nego što nastupi zima i postane teško nabaviti zalihe.

Sons of the Forest besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na službenoj web stranici programera ili na portalu Steam.

Ako volite igre simulacije preživljavanja, počnite igrati odmah! Osim borbe protiv prirode, u ovom slučaju, naći ćete mnogo opasnih neprijatelja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more