Oznake

SpaceInvasion

Alternativna imena: SpaceInvasion

Upoznavanje s igrom SpaceInvasion online. Sjaj nove svjetove i uništenje svijeta koje su milijuni godina, možete uživati ​​u razmjere ove igre u najvećoj. Online igre SpaceInvasion počinje u pregledniku. No, prije nego što zaronite u glavu zvjezdane bitke, pogled na ono što su sistemski zahtjevi su za nas igra. SpaceInvasion online igra radi u pregledniku. Za ispravno raditi, potrebno je instalirati Adobe Flash Player. Trenutno podržava gotovo sve popularne preglednike. Što se tiče hardvera - dovoljno razina i računalo Pentium 3 sa 16 MB RAM-a, glavna stvar koja je imala pristup internetu.

Pridružite nam se u igri SpaceInvasion ne uzrokuju ni najmanji problem. Da bi se početi igrati morate navesti odabrani nadimak - nadimak, lozinku, e-mail adresu, datum rođenja, zemlju prebivališta i pokazuju svoje prihvaćanje uvjeta iz ovog sporazuma. Registracija SpaceInvasion vam daje mogućnost za primanje vijesti ažuriranja igre, kao i značajne igra događaje u vaš poštanski sandučić, ako želite možete affiliate distribuciju.

SpaceInvasion online registracija vam omogućuje da se u jednom od svjetskih galaksija. Možete stvoriti svoj vlastiti sustav zvijezda, ili ući u već postojeće.

Centar vašeg zvijezda galaksije - planet koji može imati mnogo prednosti, ali ne može biti nedostatke. Jedan od glavnih parametara kakvoće planeta - dostupnost sredstava za razvoj (Kryptonite, ruda, metala, začin), priroda atmosfere također mogu zakomplicirati život i energija može proizvesti jedan od tri načina. Također, svaki planet ima svoju ambijentalnu temperaturu, njegove fizičke dimenzije i koordinate u galaksiji. SpaceInvasion online igre, tako da možete brzo poboljšati svoj planet, ekonomski i vojni razvoj u svijetu možete gledati u "pregledu planetu." Također, morate gledati zgrade, provoditi znanstvene poboljšanja i izgraditi i osposobiti flotu.

Igra SpaceInvasion online, uvijek uzbudljivo, to pomaže da se opustite, ali to će ostati gdje morate koristiti svoj hljeb, jer bez rješenja nadležnog, taktičkoj i ekonomske pripreme svoje flote i vaš planet će se uništiti protivnika.

Ako ste se odlučili uložiti sredstva u znanosti - ovo je jako dobar potez, jer invistitsii u znanosti donijeti povećanje ekstrakcije resursa ili moć flote. Među zgradama koje vrijedi spomenuti rudnik koji se bave vađenjem metala, kriptonit - dvije velike zgrade koje pružaju energiju i sredstva za izgradnju. Rezultiralo bogatstvo treba čuvati u skladištu. Igrajte online igre SpaceInvasion ste vrlo često, a možete pratiti život svog planeta, ali nemojte zaboraviti na bojnom flote i bilo zagriženi igrač bi trebao imati svoju vlastitu flotu. U trgovini imate priliku kupiti poseban posao koji će raditi dok igrate SpaceInvasion. S SpaceInvasion možete igrati s bilo kojeg mjesta s pristupom internetu - bilo da je mobilni telefon, tablet ili staro računalo. Zvjezdani bitka biti izbijati na svoje planete će vam dati priliku da upoznate nove ljude i zabaviti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more