Oznake

Space Pioneers 2

Alternativna imena: Space Pioneers 2

Space Pioneers 2 online - taj prostor strategija browser, gdje je u borbi za vlast u prostoru. Cilj - stvoriti nepobjedivu carstvo u galaksiji, kolonizaciji omiljeni planet, razvija industrijski kompleks međuplanetarne ili kreiranje impregnirajućeg utvrdu.

Online igre Space Pioneers 2 ne zahtijeva instalaciju igre klijenta, a dostupan je u bilo kojem modernom pregledniku. Sve što je potrebno za početak igre, to je Registracija Space Pioneers 2.

Na glavnoj stranici postoji obrazac za prijavu, gdje možete odabrati način registracije, postoje dva.

Prvo, pomoću računa na Facebook ili Google, klikom na odgovarajući gumb i slijedite upute dobivene od upisa u igri.

Ako nemate registrirajte korisnički račun na Facebooku i Googleu, onda morate koristiti drugu metodu, registrirajte looki-račun izravno iz stranice u igri: u registraciji polja unesite prijavu (naziv), e-mail i lozinku, a zatim prihvatiti sporazum s pravilima igre i pritisnite "Registracija". Registracija na ovu igru ​​Space Pioneers 2 završio. Zatim možete kliknuti na "Play! . "

Važno! Looki-registracije računa, što će automatski imati pristup svim igrama zajednici!

Glavni cilj igrača je graditi i razvijati svoje galaktičko carstvo. Da bi se postigao taj cilj, to će biti potrebno izgraditi nekoliko važnih zgrada, koje će osigurati sredstva za izgradnju i razvoj Carstva.

Online igre Space Pioneers 2 ima tri vrste resursa: metal, kristal i tricij.

Metal i Kristali su potrebne kako bi se mogli izgraditi zgradu, kao i za proučavanje istraživanja, međutim, zbog nekih razloga možda će biti potrebno također Tricij (također se koristi kao gorivo za brodove).

Osim tih sredstava, još uvijek postoje nanobots - je platio resurs koji može smanjiti vrijeme izgradnje zgrada, brodova i vrijeme studija.

Igra ima vrijednost kao što su energija (to signalizira o preostala i ukupne količine energije).

Space Pioneers 2 online igre za razvoj svoga carstva ima takve zgrade

Metalloshahta, Kristalloshahta sintesajzer i tricija - ove zgrade osigura resurse potrebne za izgradnju;

SES, GPP i vjetroturbina - Zgrade su uključeni u proizvodnju potrebnu energiju;

Brodogradilište - ovdje će graditi nove brodove, osim toga, smanjuje brodogradilište ih izgradili;

Laboratorij - bit će ovdje studirao različite studije, osim toga, smanjuje vrijeme njihove laboratorijske studije;

Izgradnja povjerenja - ova zgrada smanjuje gradnju svih objekata;

Trgovanje baze podataka - možete napraviti obrta između igrača i najam Voyager;

Izmjenjivača - ovdje možete pretvoriti nepotreban vojnih jedinica u resursima i najam, kao izmjenjivač i Megautilizator;

Androidozavod - zahvaljujući njemu, značajno smanjuje gradnju drugih zgrada, brodova i obrane

Sveučilište - zahvaljujući njemu manje vremena za proučavanje istraživanja;

Prombaza - omogućuje dodavanje gradilišta, može se provesti u paralelnom gradnju rudnika i energetskih objekata.

Igra Space Pioneers 2 online ima dvije specijalizacije: trgovac i ratnik.

Ako vam se sviđa borbe, održavati do bitku, onda je bolje da se odlučite - Ratnik, a ako je prioritet stavljen provodi mirovne misije, onda je bolje - Trgovačka.

Za više informacija o ova dva zanimanja može se pročitati na gaming forumima.

Igra ima osam poglavlja: Ekonomija, brodove, servis, mornarice, sustava, trgovini i drugim igračima. Svaki dio ima svoj vlastiti izbornik, koji možete odabrati opciju za određenu igru ​​problema. Dakle, igraju prostor igre pionira 2 online je vrlo zanimljiv.

Imajte na umu da je prvih 14 dana vašeg lika će biti zaštićen od napada, pa počinju igrati igru ​​online prostora pionira 2, preporučujem da ga koristite uhvatiti razviti njihov planet.

Još jedna vrlo zanimljiva značajka ove igre, to je odmor. Budući da je na godišnjem odmoru, vaše flote i planeta djelomično pretvara u drugu potprostoru koja ne dopušta drugih sudionika u igri, na mnogo načina, da napadnu svoj imperij. Osim toga, za vrijeme praznika, mine i dalje izdvajanje sredstava (ne u punom kapacitetu), brodovi i dalje u susret i graditi zgrade.

Kao i mnoge druge igre, postoji mogućnost, ako se želite pridružiti Savezu ili napraviti svoj vlastiti. Čime, postoje neke prednosti u igri.

U principu, igraju prostor pionira 2 je zabavna i uzbudljiva za sve one koji vole svemirsku avanturu.

Space Pioneers 2 Online registracija je otvorena svim kutovima, taj tajanstveni svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more